Enerjikmom benbuyum sen bilirsin canım artık biz elimizden geleni deidk gerisi sana kalmış artık doğurup doğurmamak
gizemkili benbuyum bende senin gibiydim kızım 1 yaşına girince hamile olduğumu öğrendim ckk ağladım üzüldüm nasıl bakicam yeticem diye düşündum hep şimdi ikinci kızım 4 aylık oldu bile Allah veriyor kolaylığını uzulme ♥️😘ikisi beraber buyuyolarlar ilerde birbirlerine arkadaş olucaklar bu gunlerde gecicek ya seneler olsaydı arada çok zorlancaktim birde böyle düşün peşpeşe olunca iyi oluyor uykusuzluğa alışmış oluyorsun arada zaman olmuyor zorlanmiyorsun
ikiprensesbebiss benbuyum bence bebeğinizin yaşında bir şey yok büyümüş bile :) ben çok daha vahim durumdayım 😀 bebeğim 9 aylık 3 aylık da hamileyim :/
annabelle benbuyum ablam da öyle olmuştu çok ağlamıştı kızımı kucağıma bile alamıyorum çok üzülüyorum diye. Ama şimdi iki kardeş öyle mutlular ki. Büyüğe sorsan annenin kucağında mı çok kalmak isterdin yoksa kardeşini mi diye. Kardeşim derdi. Emin ol çok iyi olacak oğlun için böylesi. İlerde sana çok teşekkür eder ☺️
afraybars1 benbuyum olan olmuş artık canım ve bebeğin küçükte değil o kadar maşallah. İlk bebeği 6-7 aylıkken hamile kalanlar var haline şükret ne güzel kardeşi olacak çocuğunun tek kalmıcak. Doğumuna kadar oğlun 3 yaşına girer zaten tam zamanı bence beraber büyürler. Mesela ben 2.çocuğumu doğurduğumda ilk çocuğum 27 aylıktı yani ilk çocuğum 19 aylıkken hamile kaldım
circus benbuyum öyle deme 3 aylıkken kızın hamile kaldım bu bebeğime 3 lü test yani zeka test riskli geldi şimdi onunla uğraşıyoruz raporu bekliyoruz sağlıklı çıksın da başka bişi istemiyorum sen de öyle deme nelerle uğraşırsın haberin olmaz.. 😟
ElisaMom_ benbuyum yuh be bu nasıl cümleler,KORUNSAYDIN sende,yanındaki evladın içinde böyle şeyler diyebilir misin,karnında diye ne çabuk feda edebildin,umarım bencede kese boş olurda senin gibi bir insanın kucağını doldurmaz,yazık 👍🏻
benbuyum ElisaMom_ inşallah olmaz bende bu fikirdeyim ,bu şekilde dua edin sizde , çünkü benim için hayırlı olanı böyle
bikupakahvee ElisaMom_ öyle demeyin üzüntüden kendini hazır hissetmediğinden söylüyor 😕 tabikide gerçekten hamile ise doğurup kucağına aldığında onuda ilk çocuğu gibi sevecektir
Ardenaden Dilaradeniz ilalki cnm bnmde 2 supriz oldu inanamadik da ne bilem.bn bunkrla contayi yaktim seni düşünemiyorum
Busra986532 benbuyum öyle düşünme güzel anne eğer hamileysen Allah sağlıkla versin. Hayırlısını iste. Güzel düşün güzel olsun. Allah sabrını veriyor.
birazquality Dilaradeniz büyüdükleri zaman kocaman bir aileniz olacak ne güzel. Ben çok seviyorum büyük aileleri keşke gücüm kuvvetim olsa. Yeni ikinciyi doğurdum şuan için 3.olur diye çok korkuyorum. Belki ilerleyen zamanlarda değişir. Bekarken hep 3 4 çocuk yaparım ben diyordum 🤣 ama benimkiler çok arka arkaya oldu aralarında 14 ay var. hamilelik süreci beni mahvetti. 2 senedir hamileyim resmen🤣🤣 rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize
Dilaylaa benbuyum bu kadar istemiyorsanız çevreye duyurmadan aldırabilirdiniz veya bir çılgınlık yapıp korunabilirsiniz 🤞🏻
benbuyum Dilaylaa ahh elimden gelse şimdi aldırırım ,daha çok çok yeni ama günah diye korktuğumdan yapamıyorum
Sevah benbuyum kuzu dinlenme ye çalış kimisinde oluyor kanama ben hiç yaşamadım ama Nasibinde varsa yaşamak dünyaya gelmek annem erkek kardeşimi 4. Ayında kıbırdamaya başlayınca fark etmiş o zamana kadar her ay kanamam da oluyor du der o kadar güzel bir kardeş ki iyiki gelmiş. Dünyaya 6 numara annem aldırmak istemiş doktor abla ne alması kıpırdamaya başlamış kocaman olmuş demiş 😊nasip yani yiyecek ekmeği var sa
birazquality benbuyum seni çok iyi anlıyorum. Ben oğlum 5 aylıkken hamile kalmıştım çok ağladım nasıl yapacağım diye hamileliğim rezil oldu resmen. Ama şimdi oğlum büyüdü kızım doğdu 3 aylık olmak üzere. Elbette zorlukları var yorucu birsey ama ben kafamda daha kötü senaryolar çiziyordum, asla evde yalnız kalamayacağımı düşünüyordum ama şimdi herşey değişti. Birlikte de öyle güzeller ki oğlum sürekli gidip kardeşini öpüyor ağlayınca bizden önce koşup gidiyor yanına kardeşiyle konuşuyor o konuştukça kızım da abisine gülücükler atıyor. Çok farklı bi duyguymuş şimdi iyi ki olmuşlar diyorum. 3.için korkuyorum ben de 🤣 hap+prezervatif ona rağmen korkuyorum valla ilişkiye girmemek için bin takla atıyorum🤣 Tekrar bir hamilelik süreci kaldıramıcam🤷🏻♀️
benbuyum lAmMelodi inşallah zamanla iyiki diyebilirim ama şuan stresten başka birşey Yok,eşim yoğun çalışıyor annem uzakta kayınvalidem var yakınımda oda her zaman gelemiyor