benbuyum lAmMelodi benim hep duam olmayacaksa sonlanacaksa Rabbim şimdiden sonlandırsın olacaksa da yapacak bir şey yok artık başa geldi mecbur ama ,şuan psikolojik olarak da iyi olmadığım için kendimi asla hazır hissetmiyorum ,aptallık edip korunmadım da😔
lAmMelodi benbuyum Destek alın lohusalığınız zor geçmiş qaliba ilk çocukta onu düşünüyorsunuzdur.Yani genelde anneler lohusaliktan korkar.
benbuyum lAmMelodi evet lohusaligim da zor geçti oğlum da zor bir çocuk zor büyüttüm, doğumum da zor oldu doğum yaptığım hastane tam bir travma zaten ,bu yüzden çok kötüyüm
Beyzaveduru Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Ben de sizin gibi korunduğunu zannederek ilk geceden hamile kaldım. Çok üzüldüm çok ağladım aynı sizin gibi düşünüyordum. 10 güm falan ağlamışımdır herhalde. Ama doğum masasında bebeğimi kucağıma aldığımda çok pişman oldum. Aldırmayı düşünmüyorsan niye bebeğim eve kendime eziyet etmişim ki diye. Sizin için de öyle bir seçenek yoksa olan olmuş doğduğunda çok mutlu olsacaksın. Daha 9 ay var önünde.
Enerjikmom benbuyum haklısın çok zor bende aynıydım bunalımdaydım ağlama krizi geçirdim devamlı ama inan arayıpta tırnağını bulamayan var bak rabbim vermiş aldırsan gunah o cana da kıyılmaz doğurmaktan başka da çaren yok güzel dusun bak oğlun varmış birde kızın olsun bıcır bıcır konuşur ay çok tatlı olur
lAmMelodi benbuyum Bir kötü oldu diye hep kötü olacak değil ki.Mesela ablam çok sakin bebekmiş ben çok huysuz🥲Her bebek her doğum farklı.
Enerjikmom benbuyum sen bilirsin canım artık biz elimizden geleni deidk gerisi sana kalmış artık doğurup doğurmamak
lAmMelodi benbuyum Eşiniz yardımcı oluyormu ilkine.Yada anneniz falan.Ilk hamilelik haberini öğrendiğinizde bu tepkiler çok normal zamanla insan iyiki diyor🥲❤️
benbuyum lAmMelodi inşallah zamanla iyiki diyebilirim ama şuan stresten başka birşey Yok,eşim yoğun çalışıyor annem uzakta kayınvalidem var yakınımda oda her zaman gelemiyor
ilknur991_ benbuyum erkeğe güven olmaz tabi karı koca evliyse kocasına guvenmicekse niye evli bende onu anlamyorum siz eşinize guvenmssnz korunmamssnz o ayrı olabilir eşiniz belki kendisi istedi belkide kazayla oldu blemyiz tabiki bende aynı sizn durmdaydm ikinci cocgm oldu benm ilki 4.5 yaş zorluğu oluyor tabiki zamanla geçiyor alisiyosnz şu an böyle dusunmenz çok normal istemedgnz için
Friends benbuyum geri çekilme korunma değil ki😓 benim eşimde hep geri çekilme yontemi ister ama kabul etmiyorum ben. Erkeğin umrunda değil cunku. Prezervatif ile korunuyoruz biz ama her an gaza gelip spiral taktirabilirim yani. Allah olmayanların kucagini doldursun diye dua ediyorum ben. Oğlum var 2 yaşında. Allah onun canına sağlık versin.
Cigdem61 benbuyum ben ilk çocuğuma tüp bebekle hamile kaldım 4 yaşında bir kardeşi olsun dedim isteyerek ikinci tüp bebeği yaptırdım yaptıktan sonra bir korku saldı napıcam ben diye. Tutmaz belki falan gibi düşünüyodum sizin gibi yani bile isteye yapıp sonrasında çok korktum. O da tuttu kızım 5 yaşındayken oğlum dünyaya geldi. Gurbetteyiz yardımcım yok eşim doktor çok yoğun çalışıyo akşamları geç geliyo bazen nöbet oluyo hiç gelmiyo. Oğlum şimdi 7.5 aylık:) zor mu evet zor oldu ama keşke diyorum 1 sene önce yapsaydım. 4 yaş sonrası kıskançlık duygusu ağır basıyo çocuklarda ve beni zorlayan tek şey kızımın kıskançlığı oluyor demem o ki siz şanslısınız 3 yaşındayken doğum yapacaksınız bu kadar yoğun kıskançlık yaşamıcaksınız ve çok büyük rahatlığa kavuştuğunuzda ikiside büyümüş olcak. Ben çok rahatlamıştım kızım 5 yaşındaydı tüm süreci başa sarmak zor oldu. O yüzden merak etmeyin tecrübeli olunca daha kolay oluyor niye ağlıyor niye uyumuyor gazı vs hepsini anlıyosunuz ve geçeceğini bildiğiniz için çok rahat oluyorsunuz. Sakin olun duygularınız çok normal ama yavrunuza ihanet etmediniz. Ona en büyük en güzel arkadaşını veriyorsunuz büyüdükçe birlikte oynaıdkça bunları anlıcaz ve kendimizle gurur duyucaz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 35 yaşında olduğum için biraz yoruluyorum yaş geçti diyorum:) ama erkenden yapmak en güzeli.
gizemkili benbuyum bende senin gibiydim kızım 1 yaşına girince hamile olduğumu öğrendim ckk ağladım üzüldüm nasıl bakicam yeticem diye düşündum hep şimdi ikinci kızım 4 aylık oldu bile Allah veriyor kolaylığını uzulme ♥️😘ikisi beraber buyuyolarlar ilerde birbirlerine arkadaş olucaklar bu gunlerde gecicek ya seneler olsaydı arada çok zorlancaktim birde böyle düşün peşpeşe olunca iyi oluyor uykusuzluğa alışmış oluyorsun arada zaman olmuyor zorlanmiyorsun