benbuyum VII-Kleopatra ya bende şuan regl gibi oluyorum ama kan verdiğimde gebelik var daha çok yeni dedi doktor, şuan kanamam oluyor ve doktor düşük de yapıyor olabilirsin herşey olabilir dedi ya kafam çok karışık
VII-Kleopatra benbuyum benim de muhtemelen düşük oldu, önce pembe lekelenme ve şiddetli bel ağrısı 2 gün sonra regl gibi ama daha kısa ve daha yoğundu ilk başta
annabelle benbuyum oğlunuza ayırdığınız zaman biraz daha az olacak ama ona harika bi hediye vereceksiniz. Kardeş bi çocuğa verilecek en güzel hediye en iyi arkadaş. Hem doğana kadar biraz daha büyümüş olacak. Düşünceleriniz mutlaka değişir üzülmeyin hiç
benbuyum annabelle beni en çok düşündüren şey de oğluma olan ilgimin azalacağı ahh içim yanıyor ben nasıl böyle bir hata yaparım,oğluma her baktığımda içim doluyor kendimi tutamıyorum ağlıyorum 😔
cennetlerim benbuyum niye ağlıyorsunuz anlamadım oğlunuz büyük o da Allahin hediyesi doğduktan sonra söylediklerinize pişman olursunuz
benbuyum cennetlerim ben en az 5 sene oğlum 5 yaşına gelmeyene kadar asla ama asla düşünmüyordum tabiki Allah’tan gelen birşey ama oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum
annabelle benbuyum ablam da öyle olmuştu çok ağlamıştı kızımı kucağıma bile alamıyorum çok üzülüyorum diye. Ama şimdi iki kardeş öyle mutlular ki. Büyüğe sorsan annenin kucağında mı çok kalmak isterdin yoksa kardeşini mi diye. Kardeşim derdi. Emin ol çok iyi olacak oğlun için böylesi. İlerde sana çok teşekkür eder ☺️
lAmMelodi benbuyum Böyle deme aynı senin gibi bir anne Happy Mom da isyan ediyordu hatta düşürmeye çalıştı.Destek alacaktı.Sonun da noldu ölü doğum.Suni sancı verdiler olmadı sezeryana aldılar.Insan böyle yapınca annenin karnındakı bebek hayata küsüyor dünyaya gelmekten vaz geçiyor.Bebegin suçu yok korunmak gerekiyordu böyle yaparak günaha giriyorsunuz.
benbuyum lAmMelodi benim hep duam olmayacaksa sonlanacaksa Rabbim şimdiden sonlandırsın olacaksa da yapacak bir şey yok artık başa geldi mecbur ama ,şuan psikolojik olarak da iyi olmadığım için kendimi asla hazır hissetmiyorum ,aptallık edip korunmadım da😔
lAmMelodi benbuyum Destek alın lohusalığınız zor geçmiş qaliba ilk çocukta onu düşünüyorsunuzdur.Yani genelde anneler lohusaliktan korkar.
benbuyum lAmMelodi evet lohusaligim da zor geçti oğlum da zor bir çocuk zor büyüttüm, doğumum da zor oldu doğum yaptığım hastane tam bir travma zaten ,bu yüzden çok kötüyüm
Beyzaveduru Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Ben de sizin gibi korunduğunu zannederek ilk geceden hamile kaldım. Çok üzüldüm çok ağladım aynı sizin gibi düşünüyordum. 10 güm falan ağlamışımdır herhalde. Ama doğum masasında bebeğimi kucağıma aldığımda çok pişman oldum. Aldırmayı düşünmüyorsan niye bebeğim eve kendime eziyet etmişim ki diye. Sizin için de öyle bir seçenek yoksa olan olmuş doğduğunda çok mutlu olsacaksın. Daha 9 ay var önünde.
Enerjikmom benbuyum haklısın çok zor bende aynıydım bunalımdaydım ağlama krizi geçirdim devamlı ama inan arayıpta tırnağını bulamayan var bak rabbim vermiş aldırsan gunah o cana da kıyılmaz doğurmaktan başka da çaren yok güzel dusun bak oğlun varmış birde kızın olsun bıcır bıcır konuşur ay çok tatlı olur
lAmMelodi benbuyum Bir kötü oldu diye hep kötü olacak değil ki.Mesela ablam çok sakin bebekmiş ben çok huysuz🥲Her bebek her doğum farklı.
Enerjikmom benbuyum sen bilirsin canım artık biz elimizden geleni deidk gerisi sana kalmış artık doğurup doğurmamak
lAmMelodi benbuyum Eşiniz yardımcı oluyormu ilkine.Yada anneniz falan.Ilk hamilelik haberini öğrendiğinizde bu tepkiler çok normal zamanla insan iyiki diyor🥲❤️
benbuyum lAmMelodi inşallah zamanla iyiki diyebilirim ama şuan stresten başka birşey Yok,eşim yoğun çalışıyor annem uzakta kayınvalidem var yakınımda oda her zaman gelemiyor
ilknur991_ benbuyum erkeğe güven olmaz tabi karı koca evliyse kocasına guvenmicekse niye evli bende onu anlamyorum siz eşinize guvenmssnz korunmamssnz o ayrı olabilir eşiniz belki kendisi istedi belkide kazayla oldu blemyiz tabiki bende aynı sizn durmdaydm ikinci cocgm oldu benm ilki 4.5 yaş zorluğu oluyor tabiki zamanla geçiyor alisiyosnz şu an böyle dusunmenz çok normal istemedgnz için