Deletedmom_115 Catsmom kız ara sor birşey olur mu kendimi kötü hissetmiyorum şuan hastaneye de gidemem ne yapmayalım felan de. Ben birsey olunca arayıp soruyorum yardımcı oluyorlar
svncgldgn Catsmom nefes alamama, tıkanma vs olmadıysa bence endişe etmeyin içiniz rahat etmezse de şimdi ağrı sızınız olmazsa yarın doktora görünün yinede ama bence çıkar tuvalette
svncgldgn Catsmom mide asidi oldukça güçlüdür ya eritir pamuk bitki sayılır zaten ya da büyük abdestinizi takip edin büyük ihtimal orda görürsünüz
sahranur Canım korkma boğazında kalsa nefes alamazdın yarın kendini yokla ağrın sızın olursa gidersin bence zararı dokunmaz
superkahramanbiranne Catsmom kız hemen çıkmazz öyle bugün yediklerin yarın çıkar hiç bebeğinin altını alırken dikkat etmedin mi. yarın bak
superkahramanbiranne Catsmom kız hemen çıkmazz öyle bugün yediklerin yarın çıkar hiç bebeğinin altını alırken dikkat etmedin mi. yarın bak
Sule_pyrz23 Catsmom Ağzında gazlı bez varke nasıl incir yedin acaba ndjdjx umarım çıkarırsın yoksa doktora gitmelisin. Tıkanma felan olurda Allah korusun
Catsmom Sule_pyrz23 diger tarafımla yiyim dedim tam çıkarcaktkm aslında yaa hangi bölüme gitmeliyim peki
Sule_pyrz23 Catsmom dahiliye ya da gastroenteroloji genel cerrahi de olabilir. Endeskopi ile alırlar dışkında çıkmazsa
lohusaserbeti Kız ne olcak milletin içinde unutuyolar ameliyatlarda senelerce kalıyor öyle seninkisi büyük tuvalette çıkar
Sule_pyrz23 Catsmom film çekerler nerde olduğuna bakarlar öncelikle. Ama küçük birşeyse zatrn çıkar sen bol su iç sabah bak bakalım çıkacak mı çıkmazsa da acil git hastaneye ihmal etme sakın. Bana da yorum yaz içim rahatlasin endişelendim