Catsmom Kızlar bugğn dişim çekildi dişimedr doktor sargı bezi tarzı bişe koymuştu bende az önce bişe yerlen onuda yutmuşum napacagım
svncgldgn Catsmom boğazınızda kaldıysa sıkıntı ama yuttuysanız büyük abdest ile atılır heralde ama gidin doktora bi isterseniz
Sule_pyrz23 Catsmom Ağzında gazlı bez varke nasıl incir yedin acaba ndjdjx umarım çıkarırsın yoksa doktora gitmelisin. Tıkanma felan olurda Allah korusun
Deletedmom_115 Catsmom kız zaten o bezi yarım saat sonra çıkarın diyor doktor sen niye çıkarmadın? Kalk hastaneye git 😂😂
svncgldgn Catsmom gitmiştir o zaman bopazınıda değildir bağırsaktan da çıkar pamuk tarzı bir şeydi heralde
Catsmom svncgldgn evet gazlı bez gibiyid akılsız aklım yaaa biraz daha kalsın diye diye çocugu uyıttum agzıma bişe atayım dedim o an oda gitmiş işte üstğne su içtim epey korkudan
svncgldgn Catsmom gitmiştir çıkar bence bağırsaktan bir şey olmaz millet sakız tutuyo ki bence tehlikeli o bile çıkıyor bir rahatsızlık olmadıkça bence korkmayın tuvalette çıkar
svncgldgn Catsmom nefes alamama, tıkanma vs olmadıysa bence endişe etmeyin içiniz rahat etmezse de şimdi ağrı sızınız olmazsa yarın doktora görünün yinede ama bence çıkar tuvalette
Deletedmom_115 Catsmom kız ara sor birşey olur mu kendimi kötü hissetmiyorum şuan hastaneye de gidemem ne yapmayalım felan de. Ben birsey olunca arayıp soruyorum yardımcı oluyorlar
svncgldgn Catsmom mide asidi oldukça güçlüdür ya eritir pamuk bitki sayılır zaten ya da büyük abdestinizi takip edin büyük ihtimal orda görürsünüz