birisi007 Yigitalp2 ameliyat yarası kaç günde iyileşiyor. Birde bizim doktor sunnet ye yapcak iki acı birden çok fazla olur mu kararsızım
Yigitalp2 birisi007 rica ederim biz salı günü ameliyat olduk perşembe çıktık tam. Bir hafta sonra iyileşti bandaj ları açtık ama pansumanı nı iki hafta boyunca yaptık sürekli ben olsam sünnet ile beraber yapmazdım ikisi ağır olabilir pipisini sonda da takacaklar zaten nasıl olur bilemedim
birisi007 muzisderler Ondada hastanede kalmiyorsun değil mi. Ya çok korkuyorum ameliyattan acaba kolay bi ameliyat mı
muzisderler birisi007 yok hayır aynı gün çıkış veriyorlar. Ameliyatın kolayı yoktur bence :) ama ben 4.5 aylık aşırı huysuz, gazlı, sürekli ayakta durmak isteyen bebemle bu süreci yendim inanın annelik iç güdüsü sizi yönlendiriyor
birisi007 muzisderler ya buralarda ol sana sorularım var 🥲 korkuyorum beni rahatlat. Çok ağlamıyor demi ameliyattan sonra. Bide doktor sunnetini de yapmak istiyor o esnada çok fazla yüklenmiş olur muyum
muzisderler birisi007 bebişten vakit buldukça giriyorum bir de taşındık başımı kaşıyacak vaktim yok🥲 anestezi etkisinde olduğu için uyuyorlar ağlamıyorlar ve bence sünneti sonra yaptır sünnette başlı başına bir süreç ameliyattan mı ağlayacak sünnetten mi insan anlayamaz bile
birisi007 muzisderler Allah kolaylık versin canim. Bakacagim bi yarin doktorla konusacagim ne diyecek. Bizede dua et kolaylikla atlatalim bu günleri. Doktor %95 ameliyat fayda sagliyor dedi
muzisderler birisi007 evet biz bugün kontrole gittik ameliyat öncesi 26 mm olan genişlik 5 mm olmuş ameliyat başarı sağlamış :) biraz balonlaşma var onunda sebebi genişlemenin fazla olmasıydı dedi doktor bazı çocuklarda geçiyor bazısında geçmiyor çok önemli değil ama dedi koruyucu antibiyotiği de bıraktık bir sonraki ay tekrar kontrole gidicez inşallah :) bu arada instagram adresim sahiinmuzeyyen ordan yazarsanız hep görürüm buraya sık giremiyorum