Alya-Sena Edaden evet oluyor sadece ayni uni den olmayacak mesela istanbl uni ye yerlestin. 2. Universite ye anadolu universitesine kayit olabilirsin. Ekime kadar suruyor du 2.kayitlar. bu yontemi kullanip istedigi bolume yerlesen cok tanidigim var
Deletedmom_110 Alya-Sena ne zaman yayınlanıyor peki var mı bir bilginiz nasıl anlıcammm açıköğretim olanlarımı yazıcam
Alya-Sena Deletedmom_110 yayinlanir 10 gune heralde gecen sene nezmn yayinlandi hatirlamiyorumda. O kilavuzda acik ogretim bolumlerine bakarsin siralaman hangisine yetiyosa o bolumun kodunu tercih listeisne yazican listeni yapms olcan oyle
klpzeynep Alya-Sena sıralamaya göre tercih nasil oluyor canım Benim puanım 231 ama nasıl yapicam bilmiyorum
Alya-Sena klpzeynep kilavuz yayinlanicak tercih yapma acilcak ya. O kilavuz da uni ler puanslri siralamalari yaziyor hep. O listeye tek tek baka baka puanin siralaman neye yetiyosa kendine liste yapican oyle
Ozzggee hilalakin1806 2 puan yani okul puanı eklenmiş hali Aslında bu anda önemli değil yerleştirmeler sıralamaya göre yapılıyor
Ozzggee Deletedmom_110 Açık Öğretim başvuran herkesi alıyor Muhtemelen Açık öğretimde yerleşirsiniz tercih edilmeyen bölümlere
klpzeynep buglemss devlette memur olma yaşı 30 zaten Okuyup kpss ye girince 30 yasini doldurmamış olmaniz lazim
Simsimy Ah yks ah… Sabahın bir vakti ağlayarak aradı öğrencilerim. Nasıl yığılma olmuş öyle sözelde, sayısalda. Şimdide kontenjanlar düşecek. Her şey bu çocuklara denk geldi, moral motivasyon umut sıfır hepsinde.