Alya-Sena Deletedmom_110 yayinlanir 10 gune heralde gecen sene nezmn yayinlandi hatirlamiyorumda. O kilavuzda acik ogretim bolumlerine bakarsin siralaman hangisine yetiyosa o bolumun kodunu tercih listeisne yazican listeni yapms olcan oyle
Simsimy Ah yks ah… Sabahın bir vakti ağlayarak aradı öğrencilerim. Nasıl yığılma olmuş öyle sözelde, sayısalda. Şimdide kontenjanlar düşecek. Her şey bu çocuklara denk geldi, moral motivasyon umut sıfır hepsinde.
momybaby buglemss uzaktan ogretmlere bakin ya da en kotu aof okuyun 2 yillik bolumlerden. seneye yine girersiniz sinava engel olmaz
buglemss momybaby evet tercih yapıp yapmamak konusunda kararsızım duruma göre bakalım açıktan düşünüyorum örgün her anlamda imkansız 🙅
Bugleminannesi28 Ozzggee benim de puanım 263 sıralamam da 1418 de hangi bolumler gelir hiç anlamıyorum bayağı baktım ama
Bugleminannesi28 Ozzggee baktım dün tercih klavuzundan yani çıkan bölüm var ama hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Çocuk gelişimine 35 yaş sınırı geldi. Geriye bana Lojistik Halkla ilişkiler Muhasebe Buro yonetimi ve asistanligi Bankacılık ve sigortacılık Laborant ve veteriner sağlığı Çıkıyor diğer bölümleri eledim bunlar daha içime sindi ama hangisi iş olanağı açısından daha iyi olur bilemedim
Ozzggee Bugleminannesi28 açık öğretimden iş olmaz. Böyle bir beklentiniz olmasın. Hobi olarak okuyacaksınız yazın