Birbahargunu adakussss 6 ay 14 günlüktü ilki geldi 6 ay 21 günlükken de yanındaki çıktı iki minik dişimiz var 🐰
yakisiklinin_annesi adakussss 5 ay 10 günlüktü dişini farkettim huysuzlugumuz vardı sizlanmalarimiz vardı ama ben ön dişlerini bekliyordum arka dişini önce çıkarttı
meriiiiiiiiii HasanEralp diş çıkardığında nasıl emziriyorsunuz canımız acımıyor mu ısırmıyor bu ben çok korkuyorum o yüzden
MadamMommy meriiiiiiiiii 1 yaştan sesleniyorum 4 dişle memeleri haşat etti kanıyor sürekli emzirmek istemiyorum artık korka korka veriyorum ağzına acıyla ama her bebek ısırmıyormuş
HasanEralp meriiiiiiiiii şu anlık ısırmıyor çok şükür 🙏 ama büyük aylarda ısırarak oyun yapabiliyor. Büyük oğlum birkaç defa yapmıştı ve konuşarak ciddi,kararlı şekilde anlatmıştım. Ondan sonra ısırmamıştı. Yaptığın şey yanlış, canım çok acıyor demiştim.
Winxclub52 adakussss 10 ay 1 haftalıkken şuan 10 ay 23 günlük bı anda patlatmaya başladı 4 tane oldu bı anda
emirin_anasi Sassolsobe merhablar üst dişler çok zorladı bizi altlar o kadar zor değildi. Şuan yan dışı şişmiş yaklaşık 1 ay olacak balon gibi ama çıkmıyor bir türlü