kucukkprens [silindi] [silindi] ben 31 yaşındayım 18 aylık oğlum var. Sizin ? Buraya taşınalı 2 ay oldu bize daha. başak centera yakınım. Tanışabiliriz isterseniz :)
[silindi] kucukkprens ben 25 yaşındayım 1 yaşına giriyoruz yakında. Tanışalım tabi. Önümüzdeki haftaiçi haberleşelim. Size de yakınsa sular vadisinde buluşalım kahve içelim😂 ya da bildiğiniz buraya yakın başka bir yerde olur. Başak center bana 700 metre
Seyhanmin rabiaozdmr Merhaba 🌸 Aslen Balıkesir’liyim ama Ankara’da büyüdüm şuan görev sebebiyle Van’da oturuyorum. 26 yaşındayım ve 25 aylık oğlum var 🧿
ozah 30 yaşında (akrep burcu) aslen Bulgar göçmeni bir ailenin kızıyım doğma büyüme bursalıyım İstanbul/Üsküdar ilçesine gelin geldim, 1 yaşında benim güzel kızım 💞
secilmismuggle rabiaozdmr merhaba bende İstanbul Ataşehir de yaşıyorum 25 yaşındayım ve 4 buçuk aylık bir kızım var hepinizi selamlıyor 😂😍
birmini rabiaozdmr MALATYA 2 kuzucugum var bir kız bir oğlum kızım 3 aylik olacak oğlum 6 yaş oldu sağlıkla büyütelim ins. Yaşım 32 33 yokum 🤣
rabiaa1605 rabiaozdmr bende memnun oldum istersen canım instagramın varsa özelden yaz bana ekliyim 😘😊
kucukkprens [silindi] siz de yenisiniz desene. İstanbula taşınalı mı 2,5 ay oldu yoksa başakşehire geleli mi ? Ben buraya geleli 1,5 yıl oldu da küçükçekmecede oturuyordum 2 ay önce buraya taşındım