alazdeniz dlkuznnn bende pendik deyim 7 aylık oğluşum var 28 yaşındayım kavakpınarda oturuyorum eşimle ayrılmadan önce de ataşehir’de oturuyordum
dlkuznnn alazdeniz eşinizden ayrılmanıza üzüldüm hakkınız da hayırlısı olsun 🌸 Anadolu yakasını çok bilmiyorum Pendik gözdağın dayım bende Kavakpınar pendiğin neresin de ? Ne kadar yakınız maalesef bilmiyorum ama yakınızdır diye düşünüyorum .
ahsennisa rabiaozdmr wallahi ya en guzeli kis🥰 ilk kizim kisa denk gelmisti dogumu ikinci kiziminda yaza denk gelmisti yine buda oyle yaza denk geldi bi an once lohusalik bitsinn diye dua ediyorum
rabiaozdmr ahsennisa zor bir süreç ama tecrübeniz varmış☺️ bir tane bana zor geliyor 3 taneyle kafayı yerim heralde
esraaa164 Ben de İstanbul Pendik’te oturuyorum . 12 aylık oğluşum var. Aslen Bursalıyım İstanbul’a evlendim. Kimsem yok buralarda 🥺 Yakın arkadaşlar varsa tanışmak isterim birbirimize yoldaş çocuklarımıza arkadaş 😍🌸
dlkuznnn esraaa164 Merhaba , bende Pendik’deyim buraları çok bilmiyorum ama neresindesiniz ? Kaç yaşındasınız ?
esraaa164 dlkuznnn dlkuznnn Yeni dönüş yapabiliyorum kusura bakmayın😍 Pendik Çamçeşme mahallesindeyim . Bende bilmiyorum buraları . Normalde Bursalıyım buraya evlendim. 34 yaşındayım 1 yaşında oğluşum var .
zeynepyusufaslan Selamlar 27 yaşındayım 29 günlük bir erkek bebiş annesiyim Pendik’te oturuyorum ☺️ park arkadaşımız olmak isteyen olursa bekleriz efenim👭
busrasune Merhaba 🌸 27 yaşındayım İzmir karabağlarda oturuyoruz. Bir oğluşum var bugün 4 aylık olduk 💖🌸
eleftwins rabiaozdmr merhaba çiçekler Ben de Elif Aydın da oturuyorum 26 yaşındayım 5.5 aylık ikizlerim varr 💞