rabiaa1605 haticerva06 yaa yakınmışşız biraz 1 otobüslük sincana ama oraları hiç bilmiyorum gelmişlim var ama kayıp olurum gelsem bile 🥰🤣
kucukkprens [silindi] siz de yenisiniz desene. İstanbula taşınalı mı 2,5 ay oldu yoksa başakşehire geleli mi ? Ben buraya geleli 1,5 yıl oldu da küçükçekmecede oturuyordum 2 ay önce buraya taşındım
210624 rabiaozdmr merhaba şimdi indirdim uygulamayı Sirnak ta bir köyde oturuyorum , 23 yaşındayım , 21 günlük bot oğlum var 😊
mondecaidensecmeler rabiaozdmr ben Adana’da oturuyorum 26 yaşındayım ikinci gebeliğim bir oğlum vardı kaybettim
Enerjikmom rabiaozdmr 28 yaşında 3 çocuk anasıyım 😂şimdilik Kütahya dayım doğu batı taşınıp duruyoruz Kırklareli ye yerleşeceğiz canımö
siracinmom Sakarya’lıyım ismim Gülşah 25 yaşındayım ❤️ 3 yaşında oğlum var adı SİRAÇ. Sakaryali hanımefendilere selam olsun ve turkiyenin her yerindeki hemşehrilerime selam olsun 💐
kubra00k İstanbuldayım. Kimseye güvenilmez arkadaş olmam. Zaten gül gibi karadenizi bırakıp buraya evlendim 2 buçuk yıl oldu asla alışamadım
zeynepyusufaslan tazeanne2901 merhaba ben de yakınım aydosa ☺️ ismim Zeynep 27 yaşındayım oğluşum da 1.5 aylık belki tanışıp görüşmek nasip olur ☺️
yasmin52 yagmuryigitalp bende Bursa’da oturuyorum ❤️ anneler yargılıyor mu bilmiyorum çünkü nerdeyse kimsek yok burda 🥹 3 aylık oğluşum var benimde
bana1cocukyetti rabiaozdmr Yarışmaya memleketim Eskişehir’den katılmak isterdim ama Manisa’dan katılıyorum😂😂 27 yaşındayım, 1 ay sonra 1 yaşına girecek cadı bir kızım var🥹🌸