acimavi Minikbiiranne yaklaşık 1 senedir böyle devam ediyorum, temelli diyemem haftada 2 gün kahvaltıda az da olsa yiyorum. Ama eşimin abisi temelli bıraktı, birkaç aydır kahvaltı dahil hiç ekmek yemiyor
bebegiminbesigicamdan Minikbiiranne niye birakilsin ki gayet guzel bi karbonhidrat illa beyaz ekmek olmasi şart degil dönüşümlü tum cesitler kullanilmali
Minikbiiranne 3kedili2bebekli temelli dimi anladım bende az tüketirim kahvaltıda biraz akşam yemeğinde hiç tüketmem nerdeyse ekmeksiz doyuyor musun
3kedili2bebekli Minikbiiranne öğlen akşam falan hiç tuketmeyiz bı kahvaltıda iste 1-2 dilim doğrusu yaz geldi geleli onu da yemiyoruz sıcakta hiç ekmek yenmiyor 😂 doyuyorum tabi ya ekmek yerine yeşillik koy roka dereotu maydonoz bak nasıl bir tokluk
acimavi Minikbiiranne tek sulu yemek olsa pek doymam ama yanında pilav, makarna tarzı bir şey yiyorum genelde😁 ekmek yememiş olmamın pek anlamı kalmıyor ama olsun en azından ekmek yok😁
meta1 Minikbiiranne bende bırakmayı çok istiyorum ama ekmeksiz asla doymuyorum sulu yemekleri hele ekmeksiz yersem midem bulanır ekmek yemekten ekmeğe benzedim zaten 😂😂
Minikbiiranne meta1 ahahah kızz çok güldüm bende öyleyim sabah kahvaltısında ama akşam yemiyorum fazla 😂😂
yasemin1812 Minikbiiranne Genelde hafta sonları kahvaltıda eşimle 2 dilim falan yerim hafta içi pek tüketmem nadiren arasına peynir koyup yerim hafta içi de
Minikbiiranne yasemin1812 anladım en iyisi bende sadece kahvaltıda tüketirim akşamları fazla tüketmiyorum peki doyuyor musun
eflin_su Minikbiiranne Yemekten çok ekmek yiyen ben ekmeksiz yemek yemem ben ayrılıyorum ekmeksiz hayat grubundan 😂😂
Parpaali Minikbiiranne Ekmeksiz doymam. Makarnanın yanında bile küçük bir parça yiyorum yani. 😂 Nöbet dönüşü kahvaltı ettiğimde mesela, kesin çok aç olduğumdandır yoksa direkt uyurum, bir ekmek yemişliğim var..
Minikbiiranne Parpaali aynı benim eşim gibi oda ekmeksiz doymuyor bir tane ekmek yiyor günde belki iki 😂😂 oda makarnayla pilavla ekmek yer
Minikbiiranne 3kedili2bebekli dimi doğru bende öyle yapıyorum temelli bırakamadım ama kahvaltıda olsun yiyorum alışmaya çalışıyorum temelli bırakmaya 😂
yasemin1812 Minikbiiranne Doyuyorum kuzum bence biraz da psikolojik, ekmekle doymayız gibi geliyor ama doyuluyor