Minikbiiranne Ekmek tüketiyor musunuz kızlar ekmeği bıraktınız mı temelli yoksa tüketiyor musunuz bir arkadaşım ekmeği temelli bırakmış artık hiç tüketmeyeceğim dedi de ben ekmeksiz yapamam dedim sizlerde durum nasıl
Dmt-01 Minikbiiranne sabah kahvaltısı ekmeksiz olmaz:)akşam yemeğinde ekmek aramam ama.pilav ya da makarna varsa zaten hiç ekmek aramam.ama sabah kahvaltısında mutlaka ekmek olmalı:)sadece bazen tam buğday ekmeği alırım genelde beyaz ekmek alırım ama.
Esoz1110 Minikbiiranne Ben ekmeği bıraktım 1 ay yemedim de ailemin yanına geldim 3 gündür tekrar başladım 🤦🏽♀️
mematiii Minikbiiranne vallaha beyaz ekmek çok sağlıklı değil yalan yok yiyorum ama tam buğday ,çavdar falan tüketilebilir daha sağlıklı canım ama tabi marketten değil bilindik yerden yapılmış olması daha iyi.
Minikbiiranne Dmt-01 anladım canım bencede öyle sabah kahvaltısı ekmeksiz olmaz ama sağlıklı değil bu yüzden sıkıntı da akşam yemeğinde de bende makarna pilav varsa ekmek aramam yemem 😄
Minikbiiranne mematiii evet beyaz ekmek sağlıklı değil arkadaşım bu yüzden bırakmış alternatifini almak daha mantıklı
mnkanne1 Minikbiiranne sadece kahvaltıda yerim ekmeği onun dışında yemem genelde tam buğday ekmeği ya da beyaz ekmek alırız
elifkck İnan bana ekmeği bırakamam diyordum diyete girmiştim direk kestim şimdi ne sabah kahvaltısında ne akşam yemeğinde yemiyoruz eve ekmek bile almıyoruz anca misafir gelirse alıyoruz tabi ozaman yiyorum
Esoz1110 Minikbiiranne Evet onun yerine marul roka yedim ekmek banmak içinde marulu kullandım yiyeceğim seyleri marula sarılıp yedim o da sanki ekmek hissi vardı o anlık gercekten farkediyor kilo konusunda
mnkanne1 Minikbiiranne eşimin bana sürekli karnın ekmeksiz nasıl doyuyor demesi benim de sen o kadar ekmeği yiyip basıl şişmiyorsun demem max konuşmamız
acimavi Minikbiiranne sadece haftasonu kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum, haftaiçi hiç ekmek yemiyorum. Bizim memlekette ekmek bağımlılığı olduğu için çok zor görünüyor ama yapılabilir bir şey
Minikbiiranne acimavi aynen öyle sen temelli mi bıraktın bende kahvaltı bile çok az yerim 1 2 dilim ancak yerim bende akşam yemeğinde hemen hemen hiç yemem
acimavi Minikbiiranne yaklaşık 1 senedir böyle devam ediyorum, temelli diyemem haftada 2 gün kahvaltıda az da olsa yiyorum. Ama eşimin abisi temelli bıraktı, birkaç aydır kahvaltı dahil hiç ekmek yemiyor
3kedili2bebekli Minikbiiranne yani pek tüketen bir aile değiliz anca kahvaltida biraz işte onda da yeşillik tercih ediyoruz ekmek yerine öyle süregelen bir alışkanlık annem çok ekmek tuketmemizi sevmezdi evlenince de eşim de alıştı
Minikbiiranne 3kedili2bebekli temelli dimi anladım bende az tüketirim kahvaltıda biraz akşam yemeğinde hiç tüketmem nerdeyse ekmeksiz doyuyor musun