visneli_turtam Asla kabul etmem ben ,soguyacaksa sırf bu yüzden soğusun, ayrıca günahı sevabı bilmem ama ,bence bu oral çok daha sonradan çıkmış olabilir, o yüzden belki ayetlerde yazmıyor,ama bana göre hem günah hem iğrenç
Ocakalti Aryaisen zevk uğruna yapılmali bence utanacak iğrenecek bir şey değil bana ve eşime zevk verecek herseyi yaparım ben 😏 Yapanda yapılanda aynı şekilde zevk almalı birinden biri istemiyorsa yapılmaya zorlanmamalı
hlymry Günahını sevabını bilmemde bende şunu anlamadm bu sizin özel hayatınız sadece sizi ve eşinizi ilgilendirmeli ve kendi aranızda çözmelisiniz şimdi burda biz size yapın desek ya da yapmayın desek ona göre mi hareket edeceksiniz bence bu sizin içinizden gelmeli ya da gelmemeli bide burası anne bebek sayfası bu kadar derin mevzuların burda konuşulması da doğru gelmiyor bana
Deletedmom_115 kafamdakifazlalik bana çok zevkli çok güzel demeye çalışıyorlardı ama ben ters yaptım açtım okuyun dedim lanetleneceksiniz evinizde huzur bereket kalmaz dedim (zaten yok) yook günah değil çok güzel dediler bende banane amaann dedim boşverdim
Lazerlimunafik Eşiniz sizin özeliniz istediğinizi yapın, eşten tiksiniyorsanız ne diye evlendiniz ,tiksindiğiniz adamla ne demeye sevişiyorsunuz. 😃 kızlar bazen beni çok güldürüyorsunuz 💅
badesmommm melegininannesi38 günah felan değil yanlış bilgi vermeyin. Mekruh olduğu sadece söyleniyor o da bazı hocalar tarafından.
melegininannesi38 badesmommm bacim yukarıda kaç kez açıklamışsim daha ne yazıp duruyorsunuz yanlış anlaşılma olmuş ben anal sanmıştım milleti yanlış yola veya yanlış şeylere de itmem ben merak etme
balinayakafaatanhamsi Deletedmom_115 ozaman baya bilinçsiz. Bunun kesinlikle haram olduğunu anlatan bir video falan atsanız. İzlese. Ne biliyim. Kendi bilmiyorsa eşi de mi bilmiyor. Garip geldi.
Deletedmom_115 balinayakafaatanhamsi bence biliyorlar çünkü sürekli namaz kılıyorlar, hatta deprem sabahı eşi bi ara ortadan kayboldu aradık dedi eve çıkıp namaz kılmışım düşün yani en üst katta oturuyor. Biliyorlar ya ama umurlarında değil
Birdunyabircennetannesi melegininannesi38 Anal olmasın o? Kafanıza göre bilmeden bir şeylere günah demek doğru değil
melegininannesi38 Birdunyabircennetannesi yanlış anlaşılma olmuş ya yukaridada kaç kere söyledim yeter konuşmak için yazmayın
Dilaylaa Oral sex karşılıklı olduğunda mükemmel bir şey . Eşinizin istemesi de doğal bana göre . İğrenç bir şeymiş gibi görmeyip sex yaptığınızı düşünerek karşılıklı zevk almaya çalışarak yaparasanız aşarsınız bu durumu . Alkol alırsanız oda fayda eder rahatlarsınız kasmazsınız kendinizi . Yorumlarda cahillik diz boyu açıkçası.
Dilaylaa Deletedmom_115 yani hiç kaçırmadan namaz kılıyorlar ve bunu yapıyorlarsa bunu yapmak onların kendi tercihi . Bilerek günah işleyen ilk insan değiller sonuçta . Göze alıp yapıyorlar demekki . 🤷♀️
araseflin Aryaisen miden hassastır bazılarınınsa hassas olmaz mesela benim midem hassas değildir hiç. Çocuktan sonra biraz hassaslasti ama 🤣 Neyse konuya gelirsek çok zorlarsan fazla alayım diye kusabilirsin bile ama sadece az az yapabilirsin veya yapmak istiyorsan ama aynı zamanda igreniyorsan biseyler surebilirsiniz üzerine en azından tat koku gelmez yani onlardan dolayı tiksinme varsa tabi oncelikle temiz olmalı sonra üzerine sevdiğin bir şey çikolata bal vs surebilirsin bence. Yani nimet günah diyenler olabilir ama illa sevmek ve eşini kırmamak için cozum arıyorsan diyorum bir tavsiye. En önemli şey ise kendini moda sokmak