sezenliva_21 Aryaisen canm eğer eşiniz çok istiyorsa deneme ye çalişabilirsin her erkeğin farklı zevkleri vardır bi deneyin görsün mesela onu memnun etme çabanızı ve unutma ki ilişkiyide güçlendiren cinsel ilişki dir gerçekten dee yani bağı güçlendiriyor ve kadın yada erkek memnun değilse soğumadan oluyor mesafede doğum yaptım bn 40 gün hane beklenmesi lazım eşimlen baya aramıza mesafe girdi açıldı ama sonrasınds yine eskisi gibi olduk
Deletedmom_115 kafamdakifazlalik bence banada yaptırmaya çalışıyorlardı öyle pis insanlar ki bunu da yaparlar
kafamdakifazlalik Deletedmom_115 doğrusu bende aynı şeyi düşündüm ya sizde yapıyor musunuz diye ağzınızdan laf almaya çalıştı ya da sizde yapın diye yol yaptı çünkü bu kadar günah olan bir şeyi ballandıra ballandıra insan anlatamaz bilmiyorsa da bildikten sonra utanıyor bunlar o insanlar da değilmiş
melegim71 Aryaisen 5 yillik bi evliligim var esim evlendik evleneli spylerdi hadi olsun hadi olsun ama midem cok bulaniyor istemiyordum yapamam cunku eni sonu cozumu prezervatifle buldum onu takip yaptiriyorum biliyorumki diger turlu yapamam ha buzalanaa kadar ne kustu ne trip atti me birsey esim 3 ayligina istabula gitmisti oyle bi bahaneyle olmustu
Deletedmom_115 kafamdakifazlalik bana çok zevkli çok güzel demeye çalışıyorlardı ama ben ters yaptım açtım okuyun dedim lanetleneceksiniz evinizde huzur bereket kalmaz dedim (zaten yok) yook günah değil çok güzel dediler bende banane amaann dedim boşverdim
melegininannesi38 ktnzehra49 sonradan fark ettim bacim . gerçekten kusura bakmayın dün kızım hasta idi kafam dalgindi ya gerçekten kusura bakmayın
bir_prens_annesi_ Aryaisen 3 yıldır evliyim benim de eşim ilk başlarda istemişti ben kesinlikle istemediğimi söyledim bir daha da bu konuyu açma demiştim bir daha da açmadı en ufak bir kırılma soğuma da olmadı ben seni sex için sevmiyorum her halinle seviyorum der ❤️
hestiaone Herkesin ilişkisi kabul ettiği etmediği şeyler farklıdır ama cinsel ilişkide birbirinin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek önemli, tabi ki mideniz kaldırmayabilir ama siz de isteyin karşılık olarak o hissiyatı yaşayınca aynısını ona hissettirmek duygusuyla belki yapabılırsınız siz de
VII-Kleopatra Aryaisen aşkım erkekler doyumsuzdur sürekli yenilik ararlar 🤷🏼♀️ bugün oral yarın anal 😂 İstemiyorsan sınırını koy kimse için role girme çünkü sen oku mutlu ederken senin gerçekten zevk alıp almadığın umrunda olmayacak 🫰🏻
melegininannesi38 Korungebekalma yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın anal ile karıştırdım ben sakin olun bu arada 🤣🤣
sumeyyeuzuun_ Aryaisen sırf bunun için soğukluk yapıyorsa öylece kalsın. Mide meselesi bu ya saygı duyulmalı şahsen zorla olmaz ki ne o öyle. Denersiniz baktınız olmuyor diretmemesi lazım çocuk gibi.
visneli_turtam Asla kabul etmem ben ,soguyacaksa sırf bu yüzden soğusun, ayrıca günahı sevabı bilmem ama ,bence bu oral çok daha sonradan çıkmış olabilir, o yüzden belki ayetlerde yazmıyor,ama bana göre hem günah hem iğrenç
Ocakalti Aryaisen zevk uğruna yapılmali bence utanacak iğrenecek bir şey değil bana ve eşime zevk verecek herseyi yaparım ben 😏 Yapanda yapılanda aynı şekilde zevk almalı birinden biri istemiyorsa yapılmaya zorlanmamalı
hlymry Günahını sevabını bilmemde bende şunu anlamadm bu sizin özel hayatınız sadece sizi ve eşinizi ilgilendirmeli ve kendi aranızda çözmelisiniz şimdi burda biz size yapın desek ya da yapmayın desek ona göre mi hareket edeceksiniz bence bu sizin içinizden gelmeli ya da gelmemeli bide burası anne bebek sayfası bu kadar derin mevzuların burda konuşulması da doğru gelmiyor bana
Lazerlimunafik Eşiniz sizin özeliniz istediğinizi yapın, eşten tiksiniyorsanız ne diye evlendiniz ,tiksindiğiniz adamla ne demeye sevişiyorsunuz. 😃 kızlar bazen beni çok güldürüyorsunuz 💅