Mrs_Sunshine Ada1311 Evet öyle olması da kötü ama arada sürmeyi çok isterdim 😂 hele o fondöten süngerleri oluyor ya renkli renkli
sahikakocarslanli [silindi] benim ruj ve kas kalemi çok severim ama ruj u bebegim küçük olduğu için kullanamıyorum simdilik
Deletedmom406 Makyaj bazı, fondöten, pudra, allık, rimel, kaş farı, far, dudak kalemi, ruj, makyaj sabitleyici. İlla bir tane zorunluysa şu bir palette hepsi bir oluyo ya küçük küçük 😂 Kısacası makyaj paleti 😂😂😂
Ayaniz [silindi] sadece rimel. Hiç birşey sürmesemde rimel sürmessem çıplak hissediyorum😅 zaten cok makyaj yapmam ama mutlaka rimel sürerim dışarı cıkarken
Deletedmom406 Yaklaşık 1 aydır kaybetmiştim evin içinde makyaj çantamı. Hiç bi yere gitmiyordum 😂 Eve kapatmıştım kendimi. Dün dip köşe temizlik yaparken buldum inan öyle bir sarıldım ki bağrıma bastım resmen temizliği bıraktım bi anda saçımı düzleştirdim makyaj yaptım sonra oynaya oynaya temizlik yaptım çok çok öptüm fırçalarımı fondötenimi 😂😂😂 Ağlicaktım 😂
[silindi] Deletedmom406 suan seni sarilmak istiyorum 😂bahrına bas beni😅makyaj malzemeleriimi günlük siler kurular izlerim😆