Mrs_Sunshine [silindi] Göz kalemi, maskara, eyeliner 😂bu 3lüyü çok severek kullanırım. Çok hafif tonda da bir ruj seçerim
giz [silindi] yuzum ufak dusunsene bi kirmizi surdugumu🤣🤣 senin ama koyu renk yakismis bakk begendimmm 👍😍
Mrs_Sunshine [silindi] Fondöten, bb veya cc krem kullananlara hep çok özenmişimdir. Yüzümde hiç leke sivilce yok ama fondöten sürünce mahvoluyor yüzüm süremiyorum maalesef
Ada1311 Mrs_Sunshine hayata 1-0 önde başlamışın. Allahım bende yüzümu neyle kapatsam diye düşünüyorum 😭😭😂
giz [silindi] hahahhahaha kedi erisemedigi ete mındar der diye bi atasozu vardir hic duydun mu 🤣🤣 benimde oyle yuzum olsa kullanirdim koyu ton bence 🤭
[silindi] Mrs_Sunshine bende bide ilk efsne cekiyroum 2cisi ucu bagdata gidiyor 🤔sil bidaha yap cocuk olunca kabiliyetim azaldi
[silindi] Mrs_Sunshine bende bide ilk efsne cekiyroum 2cisi ucu bagdata gidiyor 🤔sil bidaha yap cocuk olunca kabiliyetim azaldi
Minel3846 Mrs_Sunshine çok severim ama asla süremem 100 defada denesem 1000 defada sonuç aynı yapamiyorummmm😏😫😭😭
[silindi] giz canına kurban💕allaj herkese gönül güzelliği versin😅yüzüne bakılmıcak insanların kalbine baksınlar anam😂
giz [silindi] ayy cokk cokk aminnnn 🙏 bu donemde edilcek en guzel dua bence 🤣🤣 kalbinede baksinlarda ordada bi is yoksa bence cekilsinler kenara 🤣🤣