Eylul301023 aydinnnn01 olur eskiden diyetteyken yapıyordum hiç aklıma gelmedi çok teşekkürler her gün yatmadan önce 15 günden sonra ara vermek gerekiyor mu
aydinnnn01 Eylul301023 evet ara vermek gerekiyor. Akşam 1 saat sonra tuvalete çıkınca bu kadar etkili mi ya dedim ondan önermek istedim 🫠
Eylul301023 [silindi] ahaha onun için biraz yavaş başlayın bence en azından 1 hafta sadece Leslie yapin sonra arttırın süreleri bir anda yüklenince kendinize geri cayabilirsiniz😂
[silindi] Eylul301023 valla o kadar kararlıyım ki caymayacağım😜😜😜😜 bide ben soğuk duşun vücudu sıkılaştırdığını duymuştum bilginiz var mı hemen onu da deneyim🤣🤣🤣
aydinnnn01 [silindi] hemen hemen listemiz aynı ne varsa onu yiyecegimm yemekte ama ekmek pilav makarna yemeyecegim. Öğlen çorba salata yogurt düşünüyorum. Benim korkum sütümü etkilemesi zaten mama, süt şeklinde ilerliyorum 4,5 aylik oğlum
[silindi] aydinnnn01 etkilenmez yani bi karbonhidrat yemeyeceğiz diye zaten yeşillik süt yapıyor ve kuru yemiş yersiniz ama çiğ olanından birde 2.5 litre limonlu su içelim kesinlikle su=süt🤍🙏
[silindi] Eylul301023 valla bilmiyorum soğuk suyun sıkılaştırdığını duymuştum şimdi tekar araştıracağım🤣🤣
aydinnnn01 [silindi] evet onu unutmuşum söylemeyi 🫠 dün 2 litre kesin içmişimdir şişeyle gezdim evde 🤭
[silindi] Eylul301023 3-5 dk arası duş almamız gerekiyormuş metabolizmayı hızlandırıyormuş baya da faydası varmış
[silindi] Eylul301023 normal duşu kısa tutup mesela 8-10 dk içinde bitirip 5 dakika boyunca soğuk duş alabiliriz 15 dk da hallolur 🤣