Keremlihayat Bitkisel biberon deterjani var zararlı maddeler içermeyen, onunla ve biberon fırçasıyla temizliyorum. Bende green clean baby diye bir marka var, organik olduğu yazıyor üzerinde ama ne kadar olsa deterjan diye çok fazla sık kullanmıyorum.
Keremlihayat Keremlihayat emzik ve biberon temizleyici diye yazıyor üzerinde, o şekilde bakabilirsiniz
atabey777 Ezgiaras kaynar su ve karbonat ile yıkıyorum deterjan kullanmıyorum. Uni baby deterjanı hele asla kullanmam o markanın çamaşır deterjanı bile temiz içerikli değil biberon temizleyicisininde sağlıklı olgunu sanmam. Suyu kaynatıp içine biberonu kaşığını emziğini koyuyorum üzerine karbonat döküyorum yarım saat bekletip yıkıyorum tertemiz oluyor.
Dery61 Biberonlarını vegan bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. Biberon fırçası kullanıyorum. Suluğunda koku olmuyor o yüzden sık yıkamıyorum (wee baby) marka
buketadenatalay Ezgiaras ben emzik biberon deterjanı kullanıyorum koku olduğunda yıkayınca koku falan kalmıyor
bbbtt Ezgiaras evet ağzı kapalı şekilde kurulama yapmamaya özen gösterin. Kullandığınız su, bebeğin yemek yedikten sonra içip ağzından geçen yemek artıkları gibi faktörlerde kokmasına sebep oluyor. Ben organik biberon temizleyici kullanıyorum deterjan yerine memnunum
arzu343437 denizzalp ya ben bulaşık süngerini kestim öyle yıkıyorum bi sakıncası olur mu daha rahat oluyor
denizzalp arzu343437 sünger ne kadar yikansada bakteri bırakıyor üzerinde. Daha sağlıklı şeyler deneyebilirsiniz. Mesela kabak lifi alın hiç bakteri tutmuyor üzerinde. Ayrıca mutfakta sizde kullanabilirsiniz daha sağlıklı
zcnnkbraa9 Ezgiaras Biberon ve emzik temizleyici jel ile yıkıyorum. Tommee Tippee’in Sterilizasyon makinesi ile de steril ediyorum
Efemom_ denizzalp bizimki 5 numara munchkin ama geçenlerde portakal suyu koymuştum yıkamama rağmen kokusu gitmedi
DogaKusunAnnesi23 Efemom_ merhaba bizim de munchkin marka ama tatilde içince su bıraktım koku oldu o gün bu gündür içinde 1 gün su beklesin çok kötü plastik kokuyor ne yapsam geçmedi başka Suluk aldım boğazına kaçırıyor çok fazla geliyor. munchkin de en azından fren sistemi olduğu için çektiği kadar geliyordu 🙄 ne yapmak lazım
maca Ezgiaras ben tüylü iplerden bulaşık bezi ördüm evinki ayrı çocuğun ki ayrı unibaby yıkıyorum koku vs hiç kalmıyor
253 Ezgiaras nuk un pipetli sulugunu kullanıyorum akıtma yada attığında asla kirilmiyor çok memnunun koku sorunu hiç olmadi ama arada çocuğun deterjaniyla yıkıyorum
Ballikizim99 Ezgiaras hergün yıkıyorum deterjansız sıcak suda bğtğn aparatları söküp bazen yemekten sonra su içiyor yağlı olabilir başı diye bebek deterjanı kullanıyorum bazen