Ezgiaras Merhaba bebeklerinizin suluklarını nasıl temizliyorsunuz benim sulugumda koku oluyor düzenli yıkıyorum ama içinde duruldukça koku oluyor bende sürekli temizliyorum siz ne kullanıyorsunuz temizlerken deterjan vs ben süremiyorum
simiyyy Ezgiaras koku geçmiyorsa müsait zamanınızda suluğu değiştirin iyi plastik kokmaz çünkü. Bide plastiklerin altında üçgen içinde numaralar bulunur 1den 7ye kadar ona bi bakın 7 falansa direk atın çöpe
denizzalp Ezgiaras biberon deterjanlari var. Bebekler için olanlar. Ben bebeğimin kaşığını tabağını biberonu bu hep onla yıkıyorum. Ondan alabilirsiniz
Gul-42 Ezgiaras koku varsa direk çöp plastik nosu 5 olanı alacaksınız bulaşık makinesine atmayın ara ara kaynatın
UrbanMom Ezgiaras sicak su ve bebek deterjani ile yikiyorum eger koku var gibi hissedersem bir daha yikiyorum sorun kalmiyor 😊 biberon fircasi kullaniyorum içine temizlerken bir problem yasamadim.
Ezgiaras simiyyy birde simiyyy suluk alırken neye dikkat etmek lazım acaba yenisini almayı düsünüyorum
Ezgiaras Koku yıkayınca ağzı açık bekleyince gidiyor altına şimdi baktım bi rakam yok suluya sıcak su koyup temizliyorum acaba su içinde bi kaç saat beklediği için mi kokar
Flowersed Ezgiaras elma sirkesi ile suyu karıştırıp bekletiyorum ben biberon en iyiside olsa mama kokusu siniyor
bbbtt Ezgiaras evet ağzı kapalı şekilde kurulama yapmamaya özen gösterin. Kullandığınız su, bebeğin yemek yedikten sonra içip ağzından geçen yemek artıkları gibi faktörlerde kokmasına sebep oluyor. Ben organik biberon temizleyici kullanıyorum deterjan yerine memnunum
simiyyy Ezgiaras sanmıyorum su beklediği için koksun. O kadar plastik saklama kapları var onlrda kokardı kokcak olsa. 4 ve 2 numara güvenilir olarak kabul edilmiş bir dahakine bakarsınız 😊
denizzalp Ezgiaras uni baby, baby me ikiside e bebekte var ve fiyatı çok uygun. Mesela ben biberon fırçasına damlatıp yıkıyorum. Gıcır gıcır oluyor ve yikayincada o ses resmen geliyor. Yani asla kalıntı bırakmıyor
denizzalp Ezgiaras birde sulugun altındaki üçgen sekilin içindeki rakam çok önemli. En sağlıklı plastik 5 numara olan. Siz üçgenin içine bakın kaç numara yazıyor. 1 2 3 4 se pek sağlıklı değil hatta zararlı bile olabiliyor. Plastik ürünlerde en sağlıklı numara 5tir. Alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu
baharma Sağlıklı plastik olmasına dikkat ediyorum ben. Bardak gibi kullanmanda fayda var bence. Suyu içti mesela yıka kurut. Yarım saat sonra susadı içir, yıka, kurut. Ne kadar sağlıklı plastik desek de plastik sonuçta.
Ezgiaras denizzalp Suluga sıcak su koyuyor musunuz ben sıcak su hatta kaynara yakın suyla temizliyorum ondan mı oldu bilmiyorum
arzu343437 denizzalp ya ben bulaşık süngerini kestim öyle yıkıyorum bi sakıncası olur mu daha rahat oluyor
3247 denizzalp evet bende çooook memnunun gıcır gıcır valla büfe parlıyor ben unı beybı bıberon emzık deterjanı kullanıyorum 15 günde bır kaynatıp yıkıyorum tavsiye ederim
Efemom_ denizzalp bizimki 5 numara munchkin ama geçenlerde portakal suyu koymuştum yıkamama rağmen kokusu gitmedi
Keremlihayat Bitkisel biberon deterjani var zararlı maddeler içermeyen, onunla ve biberon fırçasıyla temizliyorum. Bende green clean baby diye bir marka var, organik olduğu yazıyor üzerinde ama ne kadar olsa deterjan diye çok fazla sık kullanmıyorum.
Keremlihayat Keremlihayat emzik ve biberon temizleyici diye yazıyor üzerinde, o şekilde bakabilirsiniz