mihriiican benbuyum 6.ayda ayırdım şuan 8buçuk aylık hiç problem yaşamadık çok şükür. Ben çok küçükken ayırdığım için henüz farkında değildi tabi sizin için süreç daha zor olur. Ama öncelikle gündüz gece uyuyacağı odada bol bol vakit geçirsin oyunlar oynayın o odada bu sayede daha kolay alışır bence
sezer2022 benbuyum öncelikle salonda falan girin ilişkiye, eşinin küsmesi çok garip 🙈 ben 22 aylık oğlumu kurban bayramında odasına ayırdım, evet zor oldu, hele çalışıyorum uykusuzluk odasına git gel zor oluyor ama yapacak bir şey yok
120720 benbuyum Yani bu çocuğun durumuna alışmasına gece maması uyanması vs bağlı biraz. Benim kızımın odası doğduğundan beri vardı hep orda oynardı ordaki yatağın içine falan bırakırdım oyuncaklarla. 1 bucuk yaşına gelince artık ayırmak istedik. Yanımızdayken gece sürekli uyanıp yanımıza yatmak istiyordu sabaha kadar mızmızlanıyordu vs. Bir gün ani bir kararla odasına yatırdım o gece o kadar rahat uyudu ki aralıksız sabaha kadar. İll gece ben uyuyamıştım aklım hep ondaydı kamera var odasında dk başı hep kontrol ettim ama sonra bende alıştım. O gün bu gündür odasında yatıyor artık ve çok daha rahat ediyor. Ben hiç zorlanmadım yani
GizAdel Bebeğim 11 aylık. Beşiği küçük gelmeye başladı ve yatak odamda büyük yatak koyacak yerim olmadığı için kendi odasına montesorri yatak aldım. O günden beri odasında yatıyor. Diş çıkarma sürecinde olduğu için çok sık uyanıyor olan bana oluyor her uyandığında koşa koşa gidiyorum ama bir yerde de erkenden alışması daha iyi diye düşünüyorum
Acaranne 19 aylıkken ayırdım ben odasini birlikte seçtik birlikte temizledik bunları yaparken hep konuştuk burası artık senin odan yatağın burda uyuyacaksın gibi bize kardeş geldi tabi mecburen ayırmış gibi olduk ama 1 haftada alıştı hiç zorluk çektirmediği sağol sun
Ogibuse izzy bende 6 aylıkken ayırmıştım yazınızı görünce cevaplıyayım fikir olsun bizim çocuk odamız normal Montessori büyük yani sallayarak uyuyan bebekti sallar uyutur yatağına yatırırdım bende odasına yerde yatak yaptım kendime 1 ay orda yattım kendimde yanlız kalacağından emin olmak için birde uyanır korkarsa hemen müdahale etmek için odadan sürekli yat kalk yapmak istemedim tabi o aylar kalkıp mama içmek isterdi gece 2 defa falan 1 ay oldu baktım hiçbir sıkıntı yok odamız dip dibe zaten telsiz aldım uyanınca ağlamazdı hiç oynama sesine uyanırdım bende tetikte uyuduğu için anneler 😂 şuan 15 aylık o zamandan beri odasında uyur sizinde onunda alışması için aynı odada ama ayrı yatmak daha iyi
Aaaaa12 benbuyum benbuyum ben tayin olunca hemen ayırdım 10 aylıktı. Gündüz ayır Yavaş yavaş alışıyorlar
Hilalse Aynur60 kime göre neye göre ? Oğlum 4 yaşını bitiricek bu ayın 11inde 1 haftadır yatağının yanına yatak attım ben altta o kendi yatağında uyuyoruz uyuyunca kalkıyorum sabah uyandırmaya geliyor
Aynur60 Hilalse bu doktorların söylediği birşey 6. Ayından sonra odasını ayırn diyr ce bnce daha iyi benim kızımında park yatağı var kapısını açtım biberonu alıp kendi yatıyor uyandığında ağlamıyor oyuncaklarıyla bilr oynuyor
Aynur60 Hilalse bebek daha bilinçli olmuyor o zamnda ayırmak daha kolay bak sizdr diyorsunuz 4 yaşında yanına yatak koymuşsunuz sizde yatıyormuşsunuz odasını ayırmak olmuyor bu tam olarak bnce çocuğunuz sizi yanında sanıyor ondan uyuyor
1bebe1kedi benbuyum 1 ay önce yani aylıkken çat diye bir anda ayırdım şuan 8 aylık. Bebişler bilinçlenmeden ayırmak daha kolay sanırım.
Prensesin_Annesi_ benbuyum Kızım artık beşiğinde yatmak istemiyordu cünkü dönemiyordu istediği gibi bizde odasındaki beşiğine koyduk o daha büyük anne yanı beşiğinden be baktık ki orda daha güzel uyuyor 7.5 aylıktan beri odasında yatıyor suan 8 ay 17 günlük
Mamaaaaa benbuyum Ben ayırdığımda 1 yaşına 2 hafta falan vardı birgün kafama esti beşiği odasına taşıdım ama adı odasıydı düzen falan hicbirsey yoktu birtek dolabı vardı sonra oyuncak dolabı aldık ona göre düzenledik falan 18 aylık oldu elhamdülillah. Bence küçüktü diye rahat olduğunu düşünüyorum birde bizimle hiç yatmazdı kimseyle yatmayı sevmezdi beşiğinde uyurdu hep o da kolaylık sağladı sizin bebişde beşiğinde uyuyorsa daha kolay olabilir yanınızda yatmıyorsa. Öğlen uykusu varsa orada yatırıp benimsemesi o saglayabilirsiniz birde artık büyük olduğu için burası anne babanın odası burası senin odan gibi güzelce anlatabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Aynur60 izzy zaten memede uyuyan bebeğim vardı rmzirdikten sonra minni açıyodum yatırıyodum uyanmıyodu alarsa ya duymazsam diye çok korktum ama annelik içgüdüsümü bilmiyroum ıh dese uyanıyodumo yönden korkunuz olmasın bide ben bebeğimi hep yan yatırıyodum öylr uyuyordu eşim beşiğe dümdüz koyduğu anda uyanıyor siz bebeğinizi daha iyi tanıyorsunuz o şekilde yol çizersiniz
bsr161 benbuyum yaklaşık 2 aylıkken ayırdım ben biraz zorunlu olarak yatak odam biraz ufaktı eşim vardiyalı çalışıyor sürekli odaya gir çık çocuk sesten biraz etkileniyordu yatakta rahat uyuyamıyordum hiç aman uyanmasın diye sağa sola dönmemeye çalışırdım şimdi üç aylık oldu alıştı daha en başından ayrı olmaya en ufak sese yanına gidiyoruz zaten
Yuzuklerin_efendisi0 benbuyum 13 aylıkken ayırdım odasını şimdi 20 aylık inanılmaz rahatlık. Uyuyana kadar emziriyorum uyuyunca kalkıyorum. Sabaha karşı uyanıyor emip uyuyor ben tekrar yatağıma. Siz çok geç kalmışsınız biran önce ayırın🌸🌸🌸