Aynur60 Hilalse bu doktorların söylediği birşey 6. Ayından sonra odasını ayırn diyr ce bnce daha iyi benim kızımında park yatağı var kapısını açtım biberonu alıp kendi yatıyor uyandığında ağlamıyor oyuncaklarıyla bilr oynuyor
Aynur60 Hilalse bebek daha bilinçli olmuyor o zamnda ayırmak daha kolay bak sizdr diyorsunuz 4 yaşında yanına yatak koymuşsunuz sizde yatıyormuşsunuz odasını ayırmak olmuyor bu tam olarak bnce çocuğunuz sizi yanında sanıyor ondan uyuyor
bsr161 benbuyum yaklaşık 2 aylıkken ayırdım ben biraz zorunlu olarak yatak odam biraz ufaktı eşim vardiyalı çalışıyor sürekli odaya gir çık çocuk sesten biraz etkileniyordu yatakta rahat uyuyamıyordum hiç aman uyanmasın diye sağa sola dönmemeye çalışırdım şimdi üç aylık oldu alıştı daha en başından ayrı olmaya en ufak sese yanına gidiyoruz zaten
Yuzuklerin_efendisi0 benbuyum 13 aylıkken ayırdım odasını şimdi 20 aylık inanılmaz rahatlık. Uyuyana kadar emziriyorum uyuyunca kalkıyorum. Sabaha karşı uyanıyor emip uyuyor ben tekrar yatağıma. Siz çok geç kalmışsınız biran önce ayırın🌸🌸🌸
Gamzelibulut benbuyum 8 aylıkken ayırdım çok hafifti uykusu odaya girdiğimde çıkan parke sesinden tutun hapsurmamıza her sese kalktığı için 1 hafta öncesinden gündüzleri odasında uyutmaya başladım bi akşam kendi odasına yatırdım gece en ufak sesini duyuyorumda ilk başta çok korkuyodum ama duyuyo insan suan 18 aylık olcak hala odasında yatıyor çok şükür
mnkanne1 benbuyum bende ayırmayı düşünüyorum şuracıkta fikirleri bekleyeyim :) geç kalmışsın diyen olursa evim küçüktü oda yapamamıştım büyük eve yeni geçtim yeni yapacağım o yüzden
iremaydmr benbuyum ya bende 1.5 aylık oğlumu salonda park yatağı var acaba salonda mı uyusa yoksa odamıza mı alsak diye arada kalıyorum sonra vicdan yapıyorum erken gelebilir ama ben salonda yatıp kalkmak yatağımı ayırmak istemiyorum siz nasıl bir yol izlemiştiniz tavsiye verirmisiniz
erogluaynur benbuyum vallahi benim oğlum kendi iste bir nevi 1yasina kadar yanımızda beşikte yatıyordu artık sallanmak istemedi sonra beşikte artık rahat etmemeye başlamıştı sonra direk odasına geçtik poposuna pis pis yaparak derken suan iki buçuk yaşına gidiyor bir yaşından beri odasında uyuyor
bebegimiopmelutfen 2 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyordum ama yeni bir eve taşındık ve yatak odamız çok küçük olduğu için beşiğe yer yoktu ve odası odamızın hemen dibindeydi biraz mecburiyetten oldu ama 12 aylıkken ayırdım çok zorlandım geceleri alarm kurmuş gibi yarım saatte bir kendi kendime uyanıp başına gittim. içim rahat etmedi yanımıza aldım yatırdım ama bir süre sonra alıştım. bebeğinize güvenin ben o şekilde alıştım bu duruma zaten gık dese istemsiz uyanıyoruz
Caglab benbuyum 32 aylık oğlum bizimle yatıyor birlikte yatmayı seviyoruz bide onu tek bırakmak istemiyorum. Biz şöyle yaptık çiftkisilik yatagımızı yere koyduk bazasız onunfa tek kisilil yatagını aynı sekilde yere duvar tarafına. Duvar onun yatagı ve bizim yatagımız yan yana
Kucukkusunannesi benbuyum ben 4 aylıkken ayırdım oğlumun yatağını, sizinki şuan daha bilinçli süreç zor işleyecektir eminim. Sabırlı olun, yanında yatmanız gerekse bile onun odasında yapın bu işlemi kendi odanıza getirmeyin. Bu olayda sabır çok öenmli
biradamavisi Birdunyabircennetannesi biz sizinle başka bir postta da karşılaşmıştık geç uyuyordu sizinki de dimi? Yatak ayırmada da aynı. Odasını yaptım ben ama hala gece sürekli yanıma geliyor ayıramıyorum. Yanıma geldiğini duymuyorum bile çok nadir duyup geri götürüyorum sabah kalktığımda bir bakıyorum yanımda yine nasıl ayıracağım bilmiyorum vallahi.
Birdunyabircennetannesi biradamavisi Evet hala düzelmedi uykusu maalesef Yani uyuduktan sonra çok uyanmıyor çok şükür ama uyuması sıkıntı Sabaha karşı bizim yatağa geliyor ama
biradamavisi Birdunyabircennetannesi evet benim oğlum da çok uyanmıyor sabah ezanı sesine uyanıyor sanıyorum o saatlerde yanımıza geliyor çoğunlukla
Leylamoznur benbuyum ben ilk gece beslenmesini kestim 11 aylıktı sayamıcağım kadar cok kalkıyodu 1 yaşına gelincede gündüzleri odasında uyutmaya başladım gündüz uyumaya alışınca geceleri yatağında besleyip 1 hafta kadar yanında uyudum zamanla arayı açıp yanından kalktım 1 ay sürdü ama kendi uyuyor gecede 1 kez kalkıyo o kadar
benbuyum Umutveannesi uyutup öyle besigine indirsem nasıl olur acaba ,ordada yanında yatmama alışırsa bilmiyorum nasıl olur ,birde gece uyansa korkar mı duyar mıyız gelir mi yanımıza hepsini düşünüyorum
Umutveannesi benbuyum yanınızda uyutup beşiğede geçirebilirsiniz ama yattığı yerde kalması daha iyi. Uyutunca siz kalkın yanından. Evet ilk bir kaç gece zorlanır kalkıp yanınıza gelir ama tekrar odasına götürüp aynı şekilde uyutmanız gerek ben öyle yaptım ikinci günden sonra uyanmayı yanımıza gelmeyi bıraktı. Korkmaması için gece lambası kullanın ortak bir yere takın ki gece kalktığında sizin yanınıza gelebilecek kadar etrafı görsün. Sesini duymanız uyku ağırlığınıza bağlı ben ıh dese duyuyorum hemen o yüzden sorun yaşamadım
Noname987 Birannisbirbebis bu gece sürekli uyanma olayı 2 yaşında düzelmiyor mu ya 🤦🏻♀️ oğlum saat bası uyanıyor 10 buçuk aylık umudum 2 yaştı oysaki 🥲😀
Birannisbirbebis Noname987 memeden kestikten sonra evet düzeldi artık kalkmıyor şuan 28 aylık gece sadece su içmeye kalkıyor zamanla düzelicek ☺️