Parpaali Naciyeylmz Güzelim, yavrum, aşkım, canım, hayatım, hatun.. Ufak bir kelebek takıntım var, kelebekleri çok severim, o yüzden kelebek diyede sesleniyor hatta telefonunda öyle kayıtlıyım. 😂
[silindi] Aşkım, kuzum, yavrum, bitanem, canım. Bende böyle sevgi sözcükleri kullanırım hatta isimlerimizle hitap edince Rafet El Romandan “adımla seslendi, nasıl ağrıma gitti nasıl kırgınım” sözlerine bağlıyoruz 😂
Esilaminel Naciyeylmz hayatım hatun adımı sevgılı olduktan sonra duymadım kızıncada aynı hitap eder ben ismiyle hitap ederim
yahsi_anne3421 Kavgalı dahi olsak Balım der en sinirli anında bile Balım diye tartışır 🤭😆Birde ben Kürt o Türk bir kaç kelime öğrenmiş bazen mesajlarda onları der.. Canamı Delalamı Rındamı Evinamı….
kurabiyevarsimitvar Naciyeylmz Hayatım, canım, birtanem, kızımın Annesi, göde dana (hamile inek demek. Artık gödelik gitti inek oldun diyor…) Gülüm, aşkım, hanım, dayıoğlu, reis, birader.🫠
tuba728_ Boncuğum der. Hatta sevgiliyken akrabalarının yanında annesine boncuğuma yemek ayırın demiş. Onlar da beni kedi zannetmişti😂