alya00 Naciyeylmz yorumları okuyunca çok üzüldüm eşim hep ismimle hitap eder. Güzel bir kelime duymadım desem yeridir
1prens1prenses_ alya00 ah bacım ah ya gerçekten aşk yaşıyorlar yada biz hiç bilmiyoruz o aşkı yaşatamadılar
Nazindirella Naciyeylmz 15 yıldır berbaeriz 5 yıldır evliyiz. Valla 1 kere bile Naz dediğini duymadım sanırım hiç hatırlamıyorum djdjdjs genellikle yanındayken veya ailelerimizleyken beybi der :d evde hayatımın anlamı, aşkım, karım böyle fjfkd
Feyzosumunannesi Naciyeylmz Genelde hep aşkım yada aşko der. Hiç ismim ile hitap etmez ben ona ismi ile hitap edince neye sinirlendin der 😄😄😄 arada da bebeğim btanem der.❤️
1prens1prenses_ Naciyeylmz adımla seslendi nasıl ağrıma gitti artık aşkım demiyordu anladım 😂😂😂😂 adımla seslenir bazende aşko der sinirlenincede aşkım der ben ise hep adıyla seslenirim ona
agzimizintadikacmasin Naciyeylmz gülüm der kıro 😆 Boncuk gözlüm güzel gözlüm Avradım ahagjaaa 😁 Ben de ona iş yerinin ismiyle sesleniyorum nasıl ahahhaaaa 😆😆😆
bebisim67_ Naciyeylmz üç buçuk senedir aşkım dan başka bir şey söylemez 😂 bıktım artık doydum ona bebeğim canım hayatim bir sürü kelimeler var diyorum söylüyorum da ama ağız alışkanlığı olmuş ne ismimi ne de başka bir şey yok sadece aşkım ben de öyleyim ağız alşkanlgi hep aşkım sadece ama ben yine arada bir msjda hayatım falan yazıyorum binde bir sözlü söylüyorum ama onda da yk hiç 🤷🏻♀️😊