Aselttrr Merhaba anneler bebek telsizi kullanıp memnun kalanlar markalarını yazabilir mi🙏🏻😘 cızırtısız ve de çocuğun sesi geldiği gibi annenin sesinin de çocuğa gittiği modeller var mı ?
Feyzayldrm Aselttrr ben hamileyken migrostan almıştım kaliteli olacagını tahmin etmemiştim bu kadar ihtiyaç duyuldugunu düşünmemiştim ama maksat yok demesinler diye aldım iyikide almışım 60tl miydi neydi fiyatıda😂😂
Ipekk Aselttrr http://www.weewell.com/urun-detay/133/wmv812-weewell-dijital-bebek-izleme-cihazi bu ürünü kullanıyorum memnunum tavsiye edebilirm.
Feyzayldrm Aselttrr markası yazmıyor üstünde ama insgram adınızı verirseniz fotografını atabilirim 🤦🏻♀️
1PrensAnnesi Ya bende almak istiyorum chicco nun görüntülüsü hepsiburada da var ama kullanan bi kişi yazmamış varmı kullanan acaba bebek üniteside ebeveyn üniteside pilli isityoruz
Mhk 1PrensAnnesi ben kullanıyorum çok memnunum iki tarafı da hem pille hem şarzla kullanabiliyorsun👍🏻
feldspar Cnsgzde motorolaya 700 lira vermektense bunlar daha mantıklı gibi ya. kullanıcılar da memnun kalmış yorumlara bakılırsa