feldspar Cnsgzde motorolaya 700 lira vermektense bunlar daha mantıklı gibi ya. kullanıcılar da memnun kalmış yorumlara bakılırsa
Cnsgzde feldspar bende memnunum 2 hafta içinde teslim edildi sıcaklık özelliğide var benım evim 2 katlı ordan da cekiyor wifi ile
Alpgdd Ben kamera aldım telefondan ve pcden bakabiliyoruz. Telefondan ses de gönderebiliyorum. Gece görüşü var. Telefondan istediğiniz an resim ya da video kaydı alabiliyorsunuz. Kameraya kart takarsanız ona da kayıt yapıyor. 200 tlydi.
feldspar Alpgdd ben de kararsız kaldım sizinki gibi mi almalı (dadı tutunca dışardan izlemek için avantajlı olacak). yoksa diğer kameralılardan mı (telefonun şarjı bitmemiş olur). fiyatı baya uygunmuş sizinkinin markası modeli nedir
Mhk 1PrensAnnesi ben kullanıyorum çok memnunum iki tarafı da hem pille hem şarzla kullanabiliyorsun👍🏻
Cnsgzde feldspar feldspar aliexpressde bu bahsettiğinizden de var fiyatları 200 TL efsana cuma indirimi orada da var bakabilirsiniz kaçırmayın derim
Alpgdd feldspar https://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=umitticaret1453 bu satıcıdan aldım. Şarj olayı var ama telefondan bakmak daha kolay oluyor