Mediel @Elaninannesiiii her ilin belirlediği bir fiyat oluyor her ay düzenli olarak alınıyor aidat ama düşük bir fiyat oluyor 650-2000₺ arası
Birhaziranhikayesi btba anaokulu için bence özel, herkes devlet daha iyi demiş ama deneyimlerimize bakarak konuşursam öğretmenin bile öğrenciye karşı tavrı ilgisi çok çok farklı bariz bir şekilde o fark kendini belli ediyor
Prens3456 Birhaziranhikayesi çünkü içine para giriyor söz konusu para olunca her şey oluyor olmaa da oldururlar
meralulker btba Bir öğretmen olarak size en büyük tavsiyem özel okula gönderirseniz mutlaka eğitimcilerin mezuniyetlerini sorun. Çünkü çoğu özel okul lise çocuk gelişim mezunu ya da sertifikayla çocuk gelişimi okuyanları daha ucuz olduğu için çalıştırıyor. Bir dünya para veriyorsunuz işin ehli olanlara emanet edin çocuklarınızı.
annesininmelegii btba Merhaba benim oğlum da ocakta 5yaşını doldurdu bu sene anaokuluna vereceğim ama e devletten bakıyorum uyarı kayıt bulunamadı yazıyor bilgiler falan yazıyor bir şey anlamadım bu belli oldu bize şurası çıktı falan yazmışlar nereden belli oluyor yani nasıl bakabilirim acaba
nevermore Boncuk-anne anaokulları 36 aydan itibaren alıyor normalde. Gidip kendiniz 3 yaş grubu olan bir anaokuluna kaydettirebilirsiniz.
withgamze nevermore hadi ya tüh. Biraz daha bekliycez mecbur. Kardeşi de yeni doğdu 22 günlük henüz hemen göndermek istemiyorum zaten. Biraz daha alışınca gitse onun için de daha iyi olur.
visneli_turtam btba bence devlete ver,orda gayet güzel eğitim veriyorlar, benim oğlum da 5 yaşında , devlete gidecek
Kk41 Ada28 Kasım da oğlum da 4 olcak alırlar yani dimi bende endişe ettim almazlar diye ama devlet anaokuluna
Ada28 Kk41 her okul değil ama bazı okullar yarı devlet yarı özel alıyorlar sanırım aylık 1800 tl miş.. 36 ay ve üzeri alıyorlar