btba Anaokulu özelmi devlet mi olmalı acaba hiç deneyimim yok bilgi verirmisiniz, bize devlet çıktı ama kararsızm
Marianne btba ev hanımı yada çok vaktiniz varsa, götürüp getirebilirseniz devlet okulu derim. Çalışan anneler için özel okul dışında başka seçenek yok, tabi yardımcı olan aile üyeleri yoksa.
nuraslanklcc btba şahsen devlet olmasını istiyordum diğerleri çocukları para olarak görüyor malum ama şimdide Suriyeli falan çoktur diye tereddüt ediyoruz bilemiyorum karar veremedik bizde ☹️
Laden btba 2 yıl özele gitti kızım geçen yıl devlete gitti. Ben beklentimi çok düşük tutmuştum devlet olduğu için ama inanın hiçbir farkı yoktu. Hatta devletten çok daha memnun kaldık kızımda bende. Öğretmenimi harikaydı. Çok ilgili çok sabırlı çok sevgi doluydu. Her öğrencisiyle tek tek ilgilenirdi. Bu sene içinde devlete yazdırdım inşallah yine çok iyi bir öğretmene denk geliriz
Didemipekkkkkkk btba bence iş öğretmende ve göndermiş olduğunuz muhitte özleşiyor Bebeğime hamileyim oğlum üç yaşında ve çok hareketli ben mecbur özele verdim ağustos ayında başlayacak
Laden nuraslanklcc suriyeliler bağış ve aidatı duyunca yazdırmadan gidiyor alışmışlar beleşe çünkü. Geçen yıl anaokulunda bir tane bile yoktu
Emir0_ Didemipekkkkkkk yaa şuan benım aklımdakı şeyi yaşiyorsunuz benım oğlan 3 yaşında aşırı hareketli normal bıle peşıne yetişemiyorum koşamıyorum hamilelik düşünüyorum acaba tam anasınıfı zamanı doğum yaparsam onu okula götür getır zorlar mı benı dıye düşünüyorum göndermesrmde gerı kalsın istemiyorum nasıl bı uu
Ada28 btba biz devlet anaokuluna yazdırdık kızımı. Kasım ayında inşallah 4 olacak.. Eşim öğretmen bende ücretli öğretmenlik yapıyorum ama özeller cok pahalı malesef
Kk41 Ada28 Kasım da oğlum da 4 olcak alırlar yani dimi bende endişe ettim almazlar diye ama devlet anaokuluna
susunbebekuyuyo btba 2 sene özele gitti kızım şimdi devlete gidecek küçük kızımı özele verdim yani ben ilkokula başlayacağı okulda anaokuluna gitme taraftarıydım. Bakalım deneyeceğiz bizim ilçede en iyi okullardan birine gidecek devlet olarak ama iş öğretmende bitiyor.
Emir0_ btba nasıl baktınız acaba e devletten mı görünüyor devlet okulu çıktığı bıde kaç yaşında çocuğunuz benimki 4 yaşına yenı girecek ben bilmiyorum kaç yaşında uygun gıtmesı 4 mu 5 mı
Melikeeeed btba devlette görev yapan öğretmen olarak söylüyorum devlet anaokulları çok daha iyi en başta eğitim açısından tabi her anaokulunda aynı fiziksel ortam olmuyor maalesef bu da öğretmenin elinde olan bir durum değil
withgamze btba devlete nasıl yazdırıyoruz benimde oğlum 2.5 yaşında ama nerde var nasıl başvuruluyor bilmiyorum.
1prenses1anne_ withgamze e okul yazın Sonra ilköğretim okulları adrese göre kayıt okulu sorgulama çıkıyor
mervedefneduru 1prenses1anne_ Allah razı olsun vallahi bende yazdığınızdan gördüm baktım soruyorum herkese böyle net anlatmadılar
Dondurmalikahve btba Ben devletteki öğretmenden çok memnundum şimdi başka okula geçecek tekrar onun olduğu okulda vermek istiyorum nasipse
mnkprnss Kizimda 2 sene özele gitti şimdi devlet çıktı devlete gidecek çünkü özeller aşırı pahali olmaya başladı eminim devletin de özelden çok farkı yoktur deneyip göreceğiz
Boncuk-anne nevermore eylül ayında 44 aylık olcak ama e devlette yaşı tutmuyor yazıyor. Alan okullarla özel olarak mı konuşmak lazım yoksa devşet bu yaş grubunu hiç mi almıyo biliyo musunuz acaba
withgamze nevermore hadi ya tüh. Biraz daha bekliycez mecbur. Kardeşi de yeni doğdu 22 günlük henüz hemen göndermek istemiyorum zaten. Biraz daha alışınca gitse onun için de daha iyi olur.
Merid-1798 btba benim kızım iki sene devlet anaokuluna gitti. Öğretmenimiz de arkadaşlarımız da çok iyiydi bu sene 1 e başlayacak zor ayrıldılar. Suriyeli vs de yoktu. Devlette baya şey öğrendi. Ben çalışıyorum annem sağolsun götürdü getirdi evimize de yakındı. Özelde de muhakkak güzel eğitim veriyorlardır ama çok para istediklerini duydum. Yanii belki bizim şansımızdı ama biz devletten memnun kaldık. İyi ki diyorum hep araştırmanız lazım ❤️