srcgl dün başladım bu işe, 22 aylık oğlum. Salça sürdüm çünkü konuşmaktan anlamıyordu. 1 aydır her meme emmesinde konuştum artık abi oldun meme yok vs diye. Önce elimden tutup yıka dedi yıkıyomuş gibi yaptım geçmedi annem dedim. İstemedi haliyle. Parka götürdüm gezdirdim sürekli eve geldiğimizde bir iki kere yeltindi annecim uf olmuştu dedim istemedi yine. Gündüz uyku saati 1.30 saat kaydı sadece ama kendi uyudu dayanamadı. Gece uykusu da 1 saat kaydı ama 13 dk da kendi kendine uyudu. Gece uyandığında hep memede uyurdu 2 kere uyandı 5-10 dk sızlandı ağladı sonra tekrar uykuya daldı. Bu sabah da tekrar istedi yine annecim uf olmuştu ya hani dedim istemedi kahvaltısını hazırladım hemen onu yiyor. Ama bu süreçte her istediğini yaptım hiç üzmedim hep sarıldım öptüm oynadım işi gücü bıraktım sadece onla ilgilendim. Bazı arkadaşlar sabır taşı kullanıyor, salça işe yaramasaydı ondan alacaktım ama bende işe yaradı, açıp bakmıyor bile sadece tshirtümün yakasını sündürüyor sonra hemen bırakıp gidiyor