srcgl canım biraz uzun olucak ama işine yarar diye düşünüyorum oğlum 21 aylıkken bıraktık biz 19 aylıkken anlatmaya başladım ona annecim artık sen büyüdün abi oldun abiler meme emmez memelere bebeklerin ihtiyacı var falan diye iki hafta böyle fırsat buldukça anlattım sonra akşamları başka odada emzirip odasına gidiyoduk giderken de memelerimi tutup fırlatmış gibi yapıyodum kuşlar alın memeleri süt doldurup getirin hamzaya falan diyodum odasında isterse vermiyodum annecim kuşlar götürdü ya sana süt doldurup getircekler falan diyodum sonra işte hemen konuyu değiştirip başka şeyler anlatmaya başlıyodum böyle yaklaşık üç hafta falan geçti sonra gündüz emmelerini azalttım oğlum her dakka meme isteyen bi çocuktu ben bunu gündğz ikiye düşürdüm her meme istediğinde meyve çubuk kraker falan verdim baktım zorlanmıyo ağlama krizine falan girmiyo dedim tamam zamanı geldi artık bırakabilir sonra işte bi sabah uyandık emmek istedi annecim artık bugğn memelerdeki sütler küçük bebeklere gidicek sen büydün abi oldun ihtiyacın kalmadı süt istediğin zaman ineklerin bize verdiği sütlerden verebilirim sana falan dedim ilk gğn çok zorladı anne meme anne meme diye ama şunu unutma sen ne kadar kararlı olursan çocukta o kadar hızlı alışır sonra bizimki ilk gün hiç emmedi sadece işte sabah o konuşmayı yaptıktan sonra yirmi dakka falan emdi bıraktı bırakınca yine memeleri tutup camdan dışarı attık kuşlar alın sütleri küçük bebeklere götürün falan diye arkasından bay bay yaptık sarıldık öptüm ve bu sürede sürekli ona olan sevgimi her fırsatta belli ettim sonra gün içinde meme isteyince göğsüme sirke sürdüm bizimki o tarz kokuları hiç sevmiyo e tabi haliyle anne piis dedi evet annecim sütler gitti o yüzden memelerin kokusu değişti falan dedim biraz üzüldü ağladı ama alıştı yani özetle böyle oldu sonrasında tabiki meme istedi istediği zaman hep önce söyledim kuşlar bebeklere götürdü diye ısrarcı olunca sirke sürdüm bak gittiler dedim alıştı yani şimdi gelir göğsümü öper koklar emmek istemiyo hemen tükürüyo falan öyle yani uzmanlar bişeyler sürülmesini önermiyo ama bence bi sorun olmadı bu şekilde olunca çünkü benim çocuğum memeyi emzik niyetine kullanmaya başlamıştı artık yolun ortasında bile emmek isteyip çığlık çığlığa ağlıyodu kolay bi süreç değil her bebek farklı ama emin ol bıraktıktan sonra herşey daha bi farklı güzelliğe ulaşıyo en önemli iki şey sevgini hep belli et ve kararlı ol gerisi gelir 💐