Meryemmmmmmmm Ozooo 10 ay 23 günlük emekliyor tutunarak kalkıyor anne baba gel ver diyor teyze diyor bide ama yürümüyor daha ayakta bi 20 saniye duruyor kız bu arada 🌸
lavinia00 5 aya 10 gün var dönmeyi çok seviyor bazen eli altında kalıyor ama ona da alışacak. Gündüz uykuları bitti gibi bir şey. Arada bir meme reddi. Bolca gülümseme kahkaha tuttugu herşeyi agza sokma oturmaya pek hevesli bakalım daha neler olacak☺️🩷 Ozooo
karayelmgl 4 ay 12 günlük dönüyor, mamasını kendisi içmeye çalışıyor herşeye gülüyor kahkaha atmayi öğrendi net sesler çıkarıyor konuşur gibi 😂 3.ay güzeldi rutin oluşturmak adına ama sıkıntılarına rağmen 4.ay çok daha güzel 😌
emineozsar karayelmgl bizde 4 ay 8 günlüğüz biberonunu kendisi tutmaya çalışıyor yana dönebiliyor verdiğim şeyleri almakta zorlanıyor gibi tam tutamıyor çok mama ve ek bişiler yemek istiyor
ikibaloglanannesi 17 aylık oğlum evin içinde koşuyor resmen. Çok meraklı her şeye çok ilgili. Elektrik süpürgesine bayılıyor temizlik yaparken elimden alıp süpürmeye çalışıyor😅 Az çok ikili kelimelerimiz var. Biraz da sinirlidir heleki dediği olmayınca 😅 Bide en çok sevdiği şey bana ismimle hitap eder 😂
Meryemmmmmmmm Ozooo bence kızı erkeği yok canım görümcemin kızı 2 buçuk yaşında sadece baba anne diyebiliyor hiç konuşma çabası yok
Nisangunes 2 ay 10 günlük bebisim en iyi becerisi buyumemek kilo almiyor yavrum 🥲 hala 4 kilo olamadi İnsanlara gülümsüyor ellerini ağzına götürüyor ama o kadar kasıyor ki kollarını acayip 😂 benim elimi yakalarsa bazen onu da beraber götürmeye çalışıyor tummy timeda gotunu havaya kaldırıyor sonra laps diye yana düşebiliyor aglarken gecen doktor muayenesinde yaptı sedyeden düşecekti doktoru korkuttu Dışarı gezmesinde genelde havaya bakiyor ağaçları seyrediyor ( Dışarı gezmesi derken sitenin içinde ancak dolasabiliyoruz maks 20 dk sonra mizirsanmaya basliyor) En sevdigi şey anasının kucagi memede uyumak en sevdigi saatlerce kalsa bisey demez Geceleri de uyumuyor gazi oluyor sagolsun He bide millete hatta kendi anne babana bile mama ver şu çocuğa dedirtiyor en iyi becerilerinden biri bu Aşırı asabi istediği anında olması gerekiyor olmadığı an direk ağlayıp katılabiliyor 🥰😂 Şimdilik çok az mırıldaniyor nadiren çok keyifliyse bana da cevap veriyor ses cikariyor
sipasiva Tam 10 aylık kızım oturur sekılde kaydırıyor kendını emeklemede ufak bır problem var gerı gerı geliyor ılerı değil 🤣🤣🤣 oturdugu yerden tutunarak kendını kaldırıyor ellerinden tutarsak adım atıyor heryerı karıştırma meraklısı ayrılık kaygısını dıbıne kadar yaşıyor koala gıbı üstümde sürekli bırde çocuk manyagı kendısı sankı bebek değil çocuk gördüğünde sevınc çığlıkları el kol sallamalar falan yemek konusunda da ben yapabılırım modunda kendi yemek ıstıyor bende Temızlık yapmamak anlaşamadık hala 🤣🤣🤣
Mryasmin 18 aylığız . Diğer bebisler gibi hızlı hareket etmeyi dolap ve çekmeceyi karıştırmayı çok seviyor . Buz dolabını açıp izlemeyi ve rafalarina tırmanıp geniş olan bölümü boşaltıp yatmak istiyor🤔 dans etmeyi çok seviyor su havuzundan çıkarmakta zorluk çekiyorum kendinden büyük çocuklarla oynayıp kendi yaşıtlarına bebek deyip başlarını okşuyor . Bana sarılıp öpüyor özellikle oyun oynarken yada onun istediği birşeyi yaparken emzirdigim zaman doyunca göğsümü öpüyor kalkıyor 😂 banyoyu babası yaptiryor teşekkür mahiyetinde öpücük atıp el sallıyor .
Melike_ikra Ozooo 7 ay 16 günlüğüz desteksiz oturabiliyor emekleme çabaları var bi kaç haftaya emekler diye düşünüyorum 😂 aşırı dikkatli yani önünde bi iş yapınca çok dikkatli izliyor. Çenesi hiç susmuyor sürekli bağırıyor 😂 insanları görünce maymunluk yapıyor. Bide asla suluktan ve biberondan su içmiyor anca çay bardağıyla içiyor 😂😂 yemeğe çok meraklı. Yüz üstü yattığında kendi etrafında dönüyor ama malesef popişini kaldıramadığı için emekleme çabalarında bulunuyor sadece 😂 mesela babasıyla onun hakkında konuşunca ismi geçince direk dönüp bakıyor 😂 bide mamasını kendi içiyor 😂 kendi tutuyor