farelikoyunkavalcisi Ozooo 8 aylık olmasına 1 hafta var emekliyor kenarlardan tutup kalkıyor ama ilerleyemiyor sıra sıra dişler bizi çok zorluyor ama hızlı büyüyor miniğim🫠🫠
Umutoglum Ozooo 10 aylık aşırı hareketli emekliyo tutunup kalkıyo henüz yürüme yok. Ama emekleyerek evin içinden geçiyor son bi haftadır huysuz ağlama zirlama yerinde duramama uyumama iştahsızlık ne ararsan var 😂😂
AnnaGloria mehlika0 aynali kıtaplardan alabilirsiniz fisher price masal kitabı da dikkatini çekip yüz üstü oyalar sulu oyun matıda aynı şekilde daha öncesinde küçük küçük zaman dilimleri ile deneyin ağlayacak gibi olursa siz kaldırın bu şekilde zaman dilimi artacaktır
Tubse mehlika0 sadece zaman tanı bende üzülüyordum napsam ne etsem diye vakti gelince tutamıyorsun bile
cigdem_goktug mehlika0 benimki de öyle 6 ay 20 günlüğüz kalkmak istiyor ellerinden tutturup yatmayı hiç sevmiyor emeklemeye çalışmayı birak yüz üstü yatmıyor uyurken anca yatıyor kendi haline bıraktık 😂
AnnaGloria Ozooo dün 13 aylık oldu 11 aylıktan beri adımlar atıyordu ve dün sabah desteksiz kalkmayı öğrendi meğer güzel güzel yürümesi için de bu çok önemliymiş bul tak çıkar şekilleri bir iki tanesini kendi atıyor blogları takıyor halkaları geçiriyor bunların hepsini daha yeni yapmaya başladı koltuğa çıkıp inme bir aydır vardı 10 tane de kelimesi var gün içinde sürekli tekrarlamıyor canı isterse söylüyor özellikle yeni söylediği kelime bir kaç kez tekrar edip uzun bit süre söylemiyor
annebebek5200 Ozooo yarın tam 6 aylık oluyo 1 kaç gündür geriye doğru sürünmeyi ogrendi ağlayarak geziyo öyle dün sabah koltuğun altına girmiş 😅
ozlem6767 annebebek5200 bizimde yarın tam 6 aylık oluyor 5 ocakta doğum yapmıştım😊 benim oğlan destekli oturamıyor hala kafayı çok takıyorum sizin bebeğiniz oturuyor mu acaba
novamom Ozooo 8 ay 14 günlük, sürünmeye başladı yakında emekleyecek belli, 7.aydan beri desteksiz oturuyor, 6. Aydan beri kendi yemeğini kendi yiyor çok obur zaten 😁 kaşık kullanmayı baya geliştirdi
Tubse Ozooo bizde yeni 1 yaşımıza girdik Emekliyor koltuğa kalkabiliyor yatağından bizim yatağa geçiyor bana tırmanarak koltuğa çıkmaya başladı 🤪 klasik alkış çak vs yapıyoruz
1bebe1kedi Ozooo 8 ay 3 günlük düzeltilmiş 7 ay 2 günlük. Sürünüyor canı isteyince emekliyor ama sürünmek daha çok işine geliyor. Desteksiz oturuyor (yerde sürünürken kalkıp oturabiliyor) Tutunarak kalkıyor. Bol bol böğürerek babıldıyor.
birazquality Ozooo biri 16 aylık tam bir facia bu aralar çığlık atmayı öğrendi sürekli çığlık atıp gülüyor en sevdiği şey telefonla konuşmak oyuncak kumandası var onu kulağına koyup konuşarak odaları geziyor kendi kendine bişeyler anlatıp gülüyor kimle ne konuşuyor çözemedik henüz🤣 diğeri de 2 ay 2 günlük sohbet etmeye bayılıyor ben habire konuşuyorum ne desem agu diyor hu hu diyor🤣
feyzaninemresi Ozooo oğlum 9 buçuk aylık emeklemek adına en küçük çaba göstermedi şimdiye kadar, direk yürüme derdinde. yakamiza bacagimiza yapışıp kendini kaldırmaya çalışıyor kalkamayip ağlıyor sürekli ayakta durmak istiyor ama azıcık yanına bişey koyunca elini uzatıp alamayınca ağlıyor asla iki adım atarsam alırım demiyor öyle de bi tembel 🤣🤣 hala kundakla uyuyor bu sıcakta deli oluyorum kundaklamayınca uyku moduna asla girmiyor. Dönebiliyor aslında ama ona da üşeniyor yeteneği var zeki ama çalışmıyor cinsi 😅 millet katı gıdaya geçemez sıvıda kalır benim oğlum püre mama çorba falan asla istemiyor ya formül mama ya da direk ekmeği makarnayı veya salatalık havuç ne yiyecekse eline vericem yiyecek direk katıyla ek gıda serüvenine başladı adam 🤣
karayelmgl nnidua Dönüyor evet. 4.aya girdiği gün ani bir şekilde dönmeye başladı ilk üç gün sürekli denedi kolu altta kalıyordu onu da düzeltti sonunda normal dönüyor yani. Ama kıyaslama yapmayın lütfen her çocuğun gelişimi kendine hasdir bizim kız anne karnında da çok kipir kipirdi erken doğdu o yüzden 😊
aspurceg8 Ozooo 4.5 aylık sürekli dönüyor uyurken uyanıkken ama sürekli dönüp bazen ger dönemeyince günde 500 kez geri döndürmek zorunda kalsamda dönüyor 😂 kahkaha atıyor pek kahkahaya benzemeyen bir sesle 🥹 tuttuğu herşeyi ağzına götürmekle acayip meşgul ve oyuncaklarıyla bilinçsizce kendine vuruyor canım kızım 😂😂❤️
Coynes Bugün tam 10 aylik kizim emekliyor koltuk kenarini veya herhangi bir yeri tutup kalkiyor alkis ceeee yapıyor surekli kendi kendine bir seyler mirildaniyor 🥰yurumeye hevesi yok her isini emekleyerek goruyor😁