delirmeceler 2prensannesi_06 giyilmiş kafasında olmam ama alabilecek durumum varsada alırım canın nasıl istiyorsa kendini nasıl mutlu hissedeceksen öle yap 🌺
2prensannesi_06 delirmeceler cnm zaten biz eltimle konusuo haberlesiyoruz sonucta millet salak degil biliyor onun mevludu oldugunu o yuzden biliyor takim giyincegimi cocuklarimdan Bu nasil bunu aliyorumda gunluk olurmu sence
2prensannesi_06 delirmeceler lacivert sal. Takacam Cocuklari nasil uyumlu giydirsem lacivertmi kremmi giydirsem
delirmeceler 2prensannesi_06 valla kapalı değilim ama hoş sadece ve şık ben böyle şık giyinip kapananlara gıpta ediyorum benim görsel zevkime göre krem eşarpla sanki daha hoş durur sade bir makyajlada tamamlarsın
_Goktugunannesi__ 2prensannesi_06 2 veya 3 çok şık duruyor sizde zayıfsınız yakışacağını düşünüyorum hanım hanımcık olursunuz bu arada kendi mevlüdünüzde giydiğiniz de olur o da sade şık ama zaten bu elbiseyi giymişti gibi duyumlar almak istemiyorsanız 2 veya 3 oğullarınızla da kombin yaparsanız
2prensannesi_06 _Goktugunannesi__ bende sunu alacam ama cocuklarimi kremmi giydirsem lacivertmi bilemedim
delirmeceler 2prensannesi_06 çocuklarada bence krem takım tam yaz rengi olur sağlıklı günlerde giyinin 🌺
_Goktugunannesi__ 2prensannesi_06 Bu elbiselerde çok şık duruyor çocuklara da krem takım giydirip krem şal takabilirsiniz hem yaz rengi olur
2prensannesi_06 _Goktugunannesi__ sizce pantolon esofmana benziyor ayrobin kumas ustune gomlekmi yoksa tulummu ikisini ikiz gibi giydircemde kararsiz kaldim
Karakiz1 Ben olsan almam zaten kendı mevlut gıydogının elbısenız güzel eltınızde lacuvert gıycekmiş gerek yok yani siz bilirsiniz
2prensannesi_06 _Goktugunannesi__ ya alt mavi ust beyaz veya krem olacak Her ikiside alt ust beyaz veya krem olacak sizce
2prensannesi_06 Ardenaden cnm cocuklara sunu aliyorum ama ustu alt kremmi olsun alt farkli olup sadece ustmu krem olsun Venimkide bu cnm