2prensannesi_06 delirmeceler esim bana birakiyor esimi ailesi koylu elbise giy ne giyersen giy karismazlar bende gunluktetlde giyebiliyim diye
delirmeceler 2prensannesi_06 ozaman canınız nasıl istiyorsa öle giyinin kimsedende rol çalmış olmazsınız kendinizi iyi hissettiğiniz şekilde giyinmiş olursunuz
2prensannesi_06 delirmeceler bakalim alsammi yoksa oglumun mevludunde giydigim elbiseyimi giysem bilemedim sizce nasil yapayim
Kuzeymom23 2prensannesi_06 oğlunuzun mevlidinde giydiğiniz bence şıktır. Çok sık olup eltinizi sinir etmeyin 😀
delirmeceler 2prensannesi_06 giyilmiş kafasında olmam ama alabilecek durumum varsada alırım canın nasıl istiyorsa kendini nasıl mutlu hissedeceksen öle yap 🌺
2prensannesi_06 Ardenaden bu elbiseyi ikinci oglumun mevludunde giymistim ya bu yada simdiki paylastiklarimdan alacam
FerideDeniz 2prensannesi_06 elbiseniz hem şık hem sade. Bunu tercih edebilirsiniz. Rol falan da çalmış olmazsınız.
Ballilokmam11 2prensannesi_06 bu paylaştığınız elbiseler gunluk olmaz ama bir mevlut için de bence uygun ne abartı ne basit yenge olarak çok da hoş olur ha kendi çocuğunuzun mevlutunde giydiginizde olur zaten o da hos
FerideDeniz 2prensannesi_06 ben açığım ama inanin tarzınıza bayıldım. Han hanımcık ve şık. İstediğinizi tercih edebilirsiniz. 🎈
_Goktugunannesi__ 2prensannesi_06 2 veya 3 çok şık duruyor sizde zayıfsınız yakışacağını düşünüyorum hanım hanımcık olursunuz bu arada kendi mevlüdünüzde giydiğiniz de olur o da sade şık ama zaten bu elbiseyi giymişti gibi duyumlar almak istemiyorsanız 2 veya 3 oğullarınızla da kombin yaparsanız
Aslininannesi 2prensannesi_06 merhaba konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum butik35tl den alışveriş yaptınız mı hiç
2prensannesi_06 Ardenaden cnm cocuklara sunu aliyorum ama ustu alt kremmi olsun alt farkli olup sadece ustmu krem olsun Venimkide bu cnm
2prensannesi_06 Ardenaden lacivert düşünüyorum ogullarimada lacivert dusundumde almakla gidip geliyorum
2prensannesi_06 Ardenaden ikinciyi bende begendim ama gunlugede giyim diye alacam fazla dugunler olmuyor o yüzden kararsiz kaldim
mommmmy Jile ve batik desenli elbise çok hoş. Diğer pilideki olanlar da çok güzel ama bana biraz abartı geldi
2prensannesi_06 Ballilokmam11 bi mevlutte giycem gunluk alayim almis veya ozel gunlerde hafta sonlari bazende kayinvaldemgile gideriz o yuzden dugunluk alsam giyemem