2prensannesi_06 Ardenaden cnm cocuklara sunu aliyorum ama ustu alt kremmi olsun alt farkli olup sadece ustmu krem olsun Venimkide bu cnm
2prensannesi_06 Ardenaden lacivert düşünüyorum ogullarimada lacivert dusundumde almakla gidip geliyorum
2prensannesi_06 Ardenaden ikinciyi bende begendim ama gunlugede giyim diye alacam fazla dugunler olmuyor o yüzden kararsiz kaldim
mommmmy Jile ve batik desenli elbise çok hoş. Diğer pilideki olanlar da çok güzel ama bana biraz abartı geldi
Ballilokmam11 2prensannesi_06 bu paylaştığınız elbiseler gunluk olmaz ama bir mevlut için de bence uygun ne abartı ne basit yenge olarak çok da hoş olur ha kendi çocuğunuzun mevlutunde giydiginizde olur zaten o da hos
2prensannesi_06 Ballilokmam11 bi mevlutte giycem gunluk alayim almis veya ozel gunlerde hafta sonlari bazende kayinvaldemgile gideriz o yuzden dugunluk alsam giyemem
FerideDeniz 2prensannesi_06 ben açığım ama inanin tarzınıza bayıldım. Han hanımcık ve şık. İstediğinizi tercih edebilirsiniz. 🎈
FerideDeniz 2prensannesi_06 hayır gayet hoş olur. Güzel bir ayakkabı ve şal ile kombininizi tamamlarsiniz. 😊
ecekusumm sıradaki lacivert pileli olanı birde batik desenli olanı beğendim ben. Abartı da değiller özenli ve şık görünürsünüz bence alın yeni bir elbise.
Kuzeymom23 2prensannesi_06 oğlunuzun mevlidinde giydiğiniz bence şıktır. Çok sık olup eltinizi sinir etmeyin 😀
SemaNur-Muhammed 2prensannesi_06 Mesela Mevlüt aile arasında mı evde mi salonda mı diğer aile üyelerinin giyimi nasıl ona göre karar verilecek bişey bence. Önce bunların cevabını alayım sonra 😂😂
2prensannesi_06 SemaNur-Muhammed mevlut evde olacak fazla kisi olmaz herhalde eltimin cevresi olur kayinvaldem fialn olur esimin ailesi genelde elbise biraz koylu olduklari icin bende elbisede rahat ederim diye Bide ben sadece mevlut icin almiyorum canim gunlukte giyebiliyim diye
SemaNur-Muhammed 2prensannesi_06 Sondan bi üstteki elbiseyi günlükte giyebilirsin bence. Yani diğerleri de hoş. Mesela ben evde açığım ama bu tarz giyinseydim dışarı çıkarken 3-4-7 ve 8 i de giyinirdim yani giyilebilir onlara da bi göz atabilirsin.
2prensannesi_06 SemaNur-Muhammed gunlukte olur akrep burcuyum asiri kararsiz kaldim secimi sizlere biraktim sen alsaydin hangisini alirdin