Elif_63 kocamdakocam 😅😅 biri de eşimin iç camasirinda bok car atsam mı yoksa yıkasam mi diye sormuştu
Elif_63 Dilaylaa şu altınları çok olan kadın mı evi ile hava atıyordu cumhurbaşkanının evi gibi bir evim var demişti
agzimizintadikacmasin Elif_63 o rabia değil mi ya çocuğuna kötü davranan bizim firdevs sarı saçlı zayıf olan bir de hep gül fotosu atar otel odası şarap fotosu filan atardı ama sahteymiş bir anne bulup atmıştı buraya 😁
Dilaylaa Elif_63 bilmem ki bu Firdevs cinsellik konularında felan hep kendini övüyordu kocasının hediyelerini paylaşırdı buradan birkaç kişiyle buluşup foto atmışlardı 😂 o kadarını biliyorum
Dedektifgadget Elif_63 kocası ile farklı evlerde yaşayıp ilişki için bjr araya gelen kadın vardı hiç unutmam birde 2. Cocuk düşünüyormuş 😅
agzimizintadikacmasin Dilaylaa konya lıydı di mi ya ne efsaneydi bir de burdaki annelere bir ton kötü laf etmişti o değilde otel odası fotosuyla poyası ortaya çıkmışyı şarap güller filan Google den bir anne bulup atmıştı sonra post uçtu ahahaaa🤣
Elif_63 Dilaylaa mutfakta seks yapan kadın mi😅 yoksa şu ilişki sırasında idrarim gelmeyene kadar ilişkiye girmem zevki alamıyorum yoksa diyiyordu
agzimizintadikacmasin Honki_Ponki ay evet evet bir de burdaki kadınlata bir ton laf söylemişti hepimiz çirkin şişman mışız kocamıza cilve yapmayı bilmiyor muşuz seks yapmıyormuşuz falan filan kendi zayıf tı saçları postişti ahahhaaa 🤣 onu kıskanıyormuşuz falan filan
Honki_Ponki SweetMom__ Off o postu gördüm bende ne insanlar var dedim salatalıgın parasını verme bide kul hakkına gir kendinde hiç suç yokmuş gibi market çalışanını suçlu buluyor
Honki_Ponki agzimizintadikacmasin hee çok kıskandık ne demez 🤣bende kıçıma kaş göz çizsem🤭😂 mavi lens taksam saçımı sarıya boyasam dudaklarımı botoks layıp kırmızı ruz sürsem takma tırnak taksam heryer sahte neuini kıskancaz onun be Dogal biyeri varmıydı acaba biciklerinin bile yaptırmıştır o doğallıktan haberi yoktu bide kıskanıyonuzmu diyo hıııııııı tuzlimde kokmasım 🤣🤣🤣🤣
thebacim Bi m@l vardı burda bizle resmen dalga geçen, eşimin yeğeni bebeğimin aşağısını yalıyor vs diye şikayet edileceğini duyunca linçlerden sonra vs inkar etti kayıplara karıştı ismini unuttum, bide aselincimom u unutamıyorum ben ara ara girip bakarım
dilberhala1 thebacim Bi m@l vardı burda bizle resmen dalga geçen, eşimin yeğeni bebeğimin aşağısını yalıyor vs diye şikayet edileceğini duyunca linçlerden sonra vs inkar etti kayıplara karıştı ismini unuttum Hatırlıyorum bunu evet pislik karıııı