NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Karakiz1 söylemiş. Kocası “hallederiz sıkma canını ama keşke saklamasaydn” demişti en son. Kullanıcı adını hatırlamıyorum şuanda aktif mi bilmiyorum
Dilaylaa agzimizintadikacmasin Firdevs şey değil mi ya böyle süslü bi kadın eşinin hediyelerini paylaşan felan
Elif_63 Dilaylaa şu altınları çok olan kadın mı evi ile hava atıyordu cumhurbaşkanının evi gibi bir evim var demişti
SweetMom__ Elif_63 A101 de çocuğuma salatalık verdim parasını vermedim diye cimere şikayet ettim benden parasını aldılar cimere yazdim😂😂
Honki_Ponki SweetMom__ Off o postu gördüm bende ne insanlar var dedim salatalıgın parasını verme bide kul hakkına gir kendinde hiç suç yokmuş gibi market çalışanını suçlu buluyor
Cennetkokulum___ Dilaylaa hayalî cin görüyoduk artık 😅😅 gorseldeki kadının cin tiplemesine benzetilmesi hâli hâlâ aklımda 😅
Dilaylaa Cennetkokulum___ ahahaha 😅 aynen yoksa bile gördük sksksks don postunda herkes o akşam don kontrolü yapmıştır heralde sksksklslslalalloffff
kocamdakocam Elif_63 eşinin boxerende bok ve kan olan biri vardi 😄 eşim beni erkekle mi aldatıyor demişti
Elif_63 kocamdakocam 😅😅 biri de eşimin iç camasirinda bok car atsam mı yoksa yıkasam mi diye sormuştu