thebacim Elif_63 evet evet diğer çocuk istismar ediyormus kadının bebeğini, altını değiştiriyormuş altını siliyormuş diye inkar etti ben yanlış anlamışım vs dedi ama yalan belkide fake posttu bilemiyorum..
Elif_63 Dilaylaa mutfakta seks yapan kadın mi😅 yoksa şu ilişki sırasında idrarim gelmeyene kadar ilişkiye girmem zevki alamıyorum yoksa diyiyordu
Honki_Ponki agzimizintadikacmasin hee çok kıskandık ne demez 🤣bende kıçıma kaş göz çizsem🤭😂 mavi lens taksam saçımı sarıya boyasam dudaklarımı botoks layıp kırmızı ruz sürsem takma tırnak taksam heryer sahte neuini kıskancaz onun be Dogal biyeri varmıydı acaba biciklerinin bile yaptırmıştır o doğallıktan haberi yoktu bide kıskanıyonuzmu diyo hıııııııı tuzlimde kokmasım 🤣🤣🤣🤣
Honki_Ponki @“Elif_63”#p31639043Forumu dolandırmaktan 🤭oda işte men edildi polat giller sahteciliğinden 😅
Elif_63 agzimizintadikacmasin 😅😅birde şey demişti kocanizin götü ile uğraşın çok zevk alır demişti birde 😅
agzimizintadikacmasin Elif_63 ayy ciddi misin 🤮🤮🤮 kaçırmışım bunu ama seks pozisyonları anlatıyordu detaylı çoğu trol zannediyor du sonra konya lı birkaç anneyle buluşup foto atınca gerçek olduğuna inandık 😁
Elif_63 agzimizintadikacmasin kiz parmağını gotune sokunca kocasının hoşuna gidiyormuş sizde yapın demişti
dilberhala1 thebacim Bi m@l vardı burda bizle resmen dalga geçen, eşimin yeğeni bebeğimin aşağısını yalıyor vs diye şikayet edileceğini duyunca linçlerden sonra vs inkar etti kayıplara karıştı ismini unuttum Hatırlıyorum bunu evet pislik karıııı
dilberhala1 Ays1 Ay evettt bunu da hatırlıyorum biride görümcesinin çocuğu olaun dua edelim diye post açmıştı onun üstüne ahsjnsnajsjs 😂😂😂😂