denizzalp Kadifemsii whttspp hatti var ordan yaz. Gönderilerin altına yorum yaz. İnstadan yaz . Şansını dene artık 😂😂
anabarbie denizzalp ayyy gördüm onu ulann hayatttt dedim ama benden siccin olmaz ki esmer olmam gerekiyor sonrasından cardon gibi gözlerimle ortaya çıkarım😂
denizzalp Kadifemsii vatspp hattından yaz gönderilerin altına yorum yaz instadn yaz bakalım nerden cavp verecekler artık 😂😂
Kadifemsii denizzalp kız hepsini yaptım hatta günün her saati ama engel koymuşlar sanırım yorumlarım sadece yorum yaptığım sayfada görünüyor başka yerde görünmüyor . Whatsaptan da yazıyorum devam da edeceğim bakalım . İyi de inad ettim
Kadifemsii anabarbie Lilybaby kirikkalp denizzalp aysenyr Ballloglum Zeynep11 sweet_mom_ Kızlar siz harikasınız 😂şimdi dönüş yaptı sayfa sahibi . Annemin sipariş ettiği ürün tükenmiş olmadığı içinde dönüş yapamamışmış tabi yersen . %50 indirim teklif etti başka bir ürün seçin dedi. İstemedim . Birkaç güne stoklar güncellenecekmiş o zaman değişim yapacaklar 😂😂 hadi inşallah diyelim .
ak1905 Kadifemsii geçmiş olsun valla neden yorum görünmez bilgim yok ama sayfa 2014de açılmış ve 6 kez isim degistirmis 😔 napilabilir bilmiyorum ya fatura falan var mı ödeme yaptığına dair evrak falan
Kadifemsii anabarbie kesinlikle o kadar doğru ki bide bana şey diyor siz 1 kişisiniz biz günde kaç kişiyle uğraşıyoruz . Bende satıcıyım uğraşamayacaksan yapma yani bu işi
anabarbie Kadifemsii isterse 1 milyon kişi yazsın ona görede çalışanı vardır yani hatalı ürün göndermek ne açıkçası bakarak ayarliyorsum bazen satılmayan ürünleri böyle kakalamaya calisiyorlar oda yersen en iyisi oldu şuan boyle hadlerini bikecekler
Kadifemsii anabarbie emeğimize sağlık ne diyim . Yazık yani benim annem hala evde iş yapar kendi parasını kazanmak için bi elbise beğenip almış hüsran yani neyseki hallettik gibi
Ballloglum anabarbie bana da bi sayfa aynısını yaptı rica etsem kadın birliğiyle o sayfaya yüklensek. Ürünüm yanlış gönderildi ve iğrenç bir takım. Belki geri alıp başka şey gönderirler yerine. Sayfanın adını yazsam olur mu
Kadifemsii anabarbie 😂😂 ay inşallah gerek kalmaz yarın anneme diyim de mutlu olsun 😂 belki bu uygulamayı kullanmaya başlar o da 🤪