Kadifemsii Zeynep11 öyleymiş ya pislikler cebindeki üç kuruşla bi elbise almaya çalışan kadınları dolandırıyorlar resmen
Kadifemsii anabarbie Lilybaby kirikkalp denizzalp aysenyr Ballloglum Zeynep11 sweet_mom_ Kızlar siz harikasınız 😂şimdi dönüş yaptı sayfa sahibi . Annemin sipariş ettiği ürün tükenmiş olmadığı içinde dönüş yapamamışmış tabi yersen . %50 indirim teklif etti başka bir ürün seçin dedi. İstemedim . Birkaç güne stoklar güncellenecekmiş o zaman değişim yapacaklar 😂😂 hadi inşallah diyelim .
Kadifemsii denizzalp çakala bak benle iletişime geçmek değil niyeti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ oh olsun onlara inşallah daha çok kişiye ulaşır buradan
anabarbie denizzalp aşkom benim klimaciyaca bir el at ya sikate aradım müşteri hizmetlerini suratıma kapattılar acmadikar telefonu sövecektim 😂 5 gündür evde takılmayı bekliyor kutuyuda açamıyorum garantisi gider diye
Kadifemsii denizzalp gideceğim tabiki benim annem hala evde iş yaparak para kazanan bir kadın sizin de el atmanız iyi oldu . Dilekbisar yazınca benim hesabım çıkıyor eğer ki mesajlarınıza cevap veriyorlarsa bunu da iletir misin lütfen