serendipity16 sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyorum :( 1 buçuk aylık anneyim ve özellikle ilk haftalar her gün ağlıyordum. Bunun sebebinin en çok, hamilelikte, sonraki sürece kendimi hazırlamadığımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Neredeyse son günlere kadar ofise gittim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, rutinlerimiz, iş çıkışı arkadaşlarımızla vakit geçirmemiz, iş hayatı.. Bunlar bir anda bitti doğumdan sonra bana çok ağır geldi. Hayatım bitti gibi düşünüyordum. Hala bundan kurtulabilmiş değilim ama ağlamalar azaldı. Bebekten önceki hayatta en çok keyif aldığım ve düşündükçe ağlamama sebep olan şeylerin listesini yaptım. Eşimle hepsini gerçekleştirmeye çalışıyoruz bebişi dahil ederek. Hepsi olmuyor tabii ama iyi geliyor. :( Denemenizi öneririm. Şuna da çok katılıyorum, herkes sosyal medyada sadece güzel şeyleri paylaşıyor. İnsanlar zorluklarından bahsetmiyor bunun, bence herkes çocuk yapsın bu zorluğu tek başımıza çekmiş olmayalım diye düşünüyor ve anlatmıyorlar 😂 umarım atlatırız :( Biraz uzun oldu kusura bakmayın 🥲