serendipity16 Çocuk istemiyorduk bir süre , korunurken hamile kaldım. Özellikle eşim çabuk adapte olamadı gebelik döneminde ben de zamanla adapte olabildim. Çok fazla düşünüp, kurdum hayatım bitti, evliliğimiz bitti vs diye. Ama doğdu, doğunca herşey değişti. Evet öncelikli olarak hayatımızın merkez noktasında oğlumuz var fakat eşimle birbirimizi ihmal etmiyoruz. Şuan lohusa oluşun da bu durumu tetikliyor sende ama zamanla geçecek. Hiç lohusa depresyonu yaşamadım açıkçası gerçekten doğar doğmaz adapte olabildim bazen zorlanıyorum ama alıştım artık. Gezmeyi çok severim şuan bebeğimle de geziyorum sürekli. Dışarıda ağlamasına falan da zamanla alışacaksın, herşey geçecek lütfen üzme kendini. Bol bol evladınla vakit geçir, kendine zaman ayır. Ben her gün oğlumu da alıp kahve içmeye çıkardım. Kangurusuna koyardım genellikle daha rahat ederdim. 5 ayşık bebeğim ben de ağlıyorum bazen hala insan bir yerde dayanamayabiliyor.
Bebeğine adapte olabilmek için onunla güzel zaman geçirmeyi dene. Günlük kitap oku mesela, şarkı söyle, varsa kangurusu koy aç müziği dans et. Herşey geçecek merak etme 🥰