serendipity16 yalnız değilsiniz 🥹 bebeğim doğduğunda ben de depresyona girmiştim. O çok güzeldi fakat ben yapamıyor gibiydim. Gazı olmasın diye bazı yiyeceklerden vazgeçtiğimde bile hayatımdaki bu değişim beni mahvetmişti. Ne yapacağım nasıl olacak kendimi kaybetmiştim resmen. Sosyal medyadaki iyi anne rollerini gördükçe daha da üzülüyordum. o duyguya ulaşamayacağımı hissettim hep. Eşimle de çok fazla tartışma yaşadık, bu süreçte bana ağır sözler söyledi daha da kötüye gitti bunalımım. Benim sağlıklı düşünemediğimi farketmiyordu. 4 ay falan adaptasyon sorunu yaşadım. Çalışmaya başladığımda yavaş yavaş kendimi toparlamaya başladım. Tekrar kendimi hatırladım. Şuan bebeğim 15 aylık oldu ve o mükemmel his şükürler olsun ki sonradan beni de buldu. O dönem ben depresyondaymışım sonradan farkettim. Kendinize asla kızmayın bence hamile olduğumuzu öğrendiğimiz gibi gelmiyor bu his. Ve inanın gece deliksiz uyunmaya da başlıyor bir noktadan sonra 🥹 her fırsatta kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın bebeğiniz uyanıkken beraber müzik dinleyin kucağınıza alıp dans edin. Size gülümsemeye başladığında içinizde çiçekler açmaya başlayacak. Yalnız değilsiniz.. Kendinizi tekrar bulacaksınız, sadece biraz zamana ihtiyaç var.
Ben hayatım artık bitti sanmıştım , duş tuvalet kapı dışarı çıkmak yok olmuştu sanki birden. Eşim bol bol dışarı çıkarmaya çalıştı bizi, eve geldiğinde biraz dinlen uyu dedi. Uykusuzluktan kafamı toplayamazdım.
Yani anlayacağınız ben bebeğimi çok sevdim ama anneliği sevmemiştim çok uzun bir süre. Bunu kolay kolay itiraf edemiyor kimse. Annelik zamanla yüklenecek size bol şans diliyorum. 🌸🌸