NewMomm1 wallahi kızımın 9. Ayındaki hallerini yazmışsınız bi an oha içimdekileri yazmış biri ne oluyor dedim 🙈 kızım 14 buçuk aylık ve hala öyle zaman zaman bende tıkanıyorum kendimi yetersiz hissedip nerede yanlış yaptığımı sorgulayıp anneme ablama eltilerimden akıl istiyorum ama sabredin .
Ve yardım istemekten çekinmeyin fazl sorumlulukta yoruyor. Annem işim olduğunda geliyor ablam eltilerim de öyle. O zaman psikolojikmende hem rahatlıyor hem kafamı dağıtıyorum. Birde Çoğunlukla uyku yemek zamanı huysuzlanıyor kızım, harici önceki gibi kısa süreli değil ama daha uzun süreli oyalanıyor şimdi. Bolca dışarı çıkarın ve yorulsun enerjilerini atamadıklarındA da uykuya geçişleri zorlanıyor. Şuan diş süreci uyku saati tepetaklak. Şuan uyuyor Uyanınca hemen anneme inip orada doyurup annemlerle bina altlarında ki dondurmacıya inicem, yoruluyor birde eve gelince hemen banyo yaptırıyorum biraz oyun sonra uyuyor. Zamanla düzeliyor düzelecekte kendinizi yormayın düşüncelerinizle, bebeğinize kimse siz gibi bakamaz onu sizden başka kimse anlayamaz kendinize yüklenmeyin