NewMomm1 Hata yapmıyorsun, yorulmakta da çok haklısın. 10 buçuk aylık benim bebiş bizde hala aynıyız. Emeklemiyor da çünkü yüz üstü durmayı da sevmiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Fakat belli bir yerden sonra karakterlerinin böyle oluşunu kabullenmek gerekiyor. Bende sen gibiydim, arkadaşlarımın bebeklerinin eline oyuncak veriyorlar 1 saat oynuyor benimki 1 dakika bile durmaz. Çok zor oluyor, çok yorucu ve çok stresli. Sürekli oyalayacak nefes alabilecek bir şey arıyor insan, durmayınca çok zor bırakıp bir tek başına balkona bile çıkamıyorsun. Ben tuvalete bile onla gidiyorum😂 insan biraz bunalabiliyor, sıkılabiliyor..ama biraz daha bir şeylerden anlamaya başlayınca biraz da olsa duracak. Mesela ben şimdi eline bir salatalık veriyorum mesela çok bunaldığımda o salatalığı atana kadar balkona çıkıp nefes alıp sakinleşiyorum. Şükür önceden bunu bile yapamıyordum. İnşallah büyüdükçe geçsin. Bizimki doğduğunda bile kaşlar çatıktı anlamalıydım böyle olacağını 😂 sen çok güzel bir annesin, sadece ara sıra bunalıyor çok strese giriyorsun🤍