baharma hava temizleyici şart yaz kış bebekli evde olması gerekiyor bence
İkinci olarak ben mondinin lacivert gri bir koltuk takımı var onu kullanıyorum leke tutmuyor kolay siliniyor rahat geniş bazalı o serinin L koltuğunu da oturma odamda kullanıyorum memnunum o da açılıyor bir tarafı çift kişilik yatak oluyor ama şart değil oturma odası yapmak yerine aklım olsa giyinme odası yapardım taşınacağın evde giyinme odası yoksa bir odayı onun için ayırmalısın bence çok toparlayıcı oluyor gerçekten geniş odası yapmadan önce bir odayı giyinme odası olarak kullanıyordum çamaşırım ütüm her şeyim oradaydı büyük kolaylık onun haricinde bence bir evi gösteren güzel perdeler ve az eşya minimalist yaklaşabilirsin ama açık renkli koltuk almanı tavsiye etmem bebekliyiz ve bir gün yürüyecekler her yere girecekler 😄 orta sehpa önermiyorum hem yer kaplıyor hem bebekler için güvenli değil cam ürünlerden ve siyah olan ürünlerden uzak dur derim felaket toz topluyorlar mutfak eşyaların için eğer dolapların yeterli değilse tezgah üzerinde çok bir şey koyma şansın yoksa bi dolap yaptırabilirsin ya da beş altı raflı dolaplardan alabilirsin banyon için de öyle bir dolap çok kullanışlı oluyor ama tabii ki duvara sabitlemelisin ve alt raflar kapaklı olmalı bebişler rahat vermezler ne kadar sabitlesen de eşyaları sabitleyemezsin ben mesela düşünemedim kapaksız raf aldım ve alt raflarda ne var ne yok kaldırmam lazım ya da o dolabı başka yere taşımam lazım cambalkonlu bir evse sıkıntı yok eğer değilse balkon için file yaptırman gerekir bebeklerimizin güvenliği açısından önemli koyacak yerin varsa kurutma makinesi al büyük bir yükten kurtarır benim yerim yok alamadım pişmanlık içerisindeyim şimdi aklıma bu kadar geliyor