Sessizzzz baharma ve beyaz eşya gri ve siyah özellikle asla temiz durmuyor hemen tozlaniyor el izi hemen belli oluyor asla kullanışlı değil bana göre eşyalı evde bu şekilde kullandım normalse bende gri ton alacaktım ama almadım iyi ki beyaz almışım kirlense bile belli olmuyor kesinlikle beyaz beyaz eşya için
baharma Sessizzzz sanki gri hiç leke göstermezmiş gibi geliyor ama öyle değilmiş demek ki. Bakalım daha neler öğreneceğiz 🫶
mnkanne1 baharma krem rengi koltuğum var kumaşını tay tüyü leke tutmayan kumaş alırsanız memnun kalırsınız ben çok memnunum yine olsa yine açık renk alırım
baharma mnkanne1 annemin tay tüyü krem ama temizlemesi çok zor gibi görünüyor. Sanki bez üstünde kaymayacak gibi. Şuanki evin kadifemsi Chester koltuğu var. O da güzel ama sıcakta üstüne otur ak zor oluyor
Renklitavsanlar Koltukların kumaşını nubuk kumaş veya baby face kumaş seçebilirsiniz leke tutmuyor hiç. Benimki nubuk kumaş krem tonlarında gayet memnunum. Ayrıca koltuk yüzlerinin yıkanabilir olması çocuklu aileler için daha pratik oluyor.
baharma Renklitavsanlar koltuk yüzünün yıkandığını hiç duymamıştım iyi ki bu başlığı açmışım. Sıfır bilgi resmen yaaaa
BirAnneBirBebekkkKk baharma benim krem rengi koltuklarım bi oglum var yeni gibi duruyor silinebilir olanlardan alın hemen geçiyor silince
uykusuzanne__ baharma koltuklarda kesinlikle kapalı renk tercih edin küçük elektrik eşya olarakta hamur yoğurma makinesi çok kullanışlı birde Ayfer
baharma uykusuzanne__ hamur işlerine pek girişmeyi sevmiyorum ama arkadaşım elim ayağın resmen diyor. Ayfersiz yapamayanlar var sen de onlardansın demek ki 😋
NariNariKiminYari baharma bohem tarzı çok hoşuma gitmeye başladı ama eşyalarımı yenileyeli daha 6 ay olmadı 🥲 kesinlikle siyah koltuk alma süpürüyorum arkamı dönüyorum yine toz oluyor koltuklarımın biri siyah biri krem krem rengi olandan çok memnunum kumaşlarını silinebilir ve leke tutmayan kumaş aldık yatak odasında gardolabı sürgülü almayın sürgülü dolaplar çok çabuk bozuyorlar sürekli yerinden vs çıkıyor siyah aynalı cam dolaplarım ve çok memnunum el izi vs tutmuyor içi ledli ve mümkünse dolabın iç dizaynına kendiniz karar verin ben askılık kısmının bir tanesini iptal ettirip raf yaptırdım altı çekmeceli ve içerisinde gizli bir kasa var bütün eşyalarınızı yerden yüksek alın ki robot süpürge rahatça girebilsin altına evde olsaydım detaylı fotoğraf paylaşabilirdim fikir olması açısından fakat maalesef evde değilim 🥲❤️
baharma NariNariKiminYari ayyy birtanesin🫶 fotoğraf atmış kadar yardımcı olsun çok teşekkür ederim. Sürgülü dolaplar kesinlikle baş belası. Şuanki evimde de sürgülü dolap var gece sesinden uyanıyorum bazen.
mnkanne1 baharma yok benimki tay tüyü gayet ıslak mendille silseniz bile çıkıyor lekesi birde koltuk yıkama makinem var arada da onunla yıkama yapıyorum tertemiz oluyor
tazebiranne_ baharma koltuk asla keten kumaş almayın silinebilir babyface kumaş olsun derim 🫶🏻 depolama alanı lazım olacaktır bunu da göz önünde bulundurun 🌸siyah şeyler çok toz gösteriyor ve parlak değil mat kaplama mobilyalar toz göstermiyor tv ünitesi yatak odası mobilyası konsol vs gibi
Pastaneusuluislakkek baharma köşe takımım var, lacivert 👍 Halı, gri kırçıllı👍 Yemek odası/tv ünitesi, doğal ahşap rengi, düz model👍 Orta sehpa 👎 Bebek odası, beyaz, düz model 👍 Bebek odası halısı, asla ama asla pastel tonlarda kadifemsi olmasın 👎
baharma Pastaneusuluislakkek sade Pastaneusuluislakkek orta sehpa zaten kimse tarafından sevilmiyor 👎🏻