Gizemlianne_ Birdunyabircennetannesi Evaninanasi canım ben zaten kesin var demiyorum bilmediğimden sordum çocuk gelisimcimyim.zatn sendromlulari hepsiini biliyorum
tugbacim01 @Gizemlianne_ benim oğlumda iki yaş sendromu yaşadı ama bu şekilde değildi. Bilim kadar ilminde faydaları var. Doktora götürünce eğitimci hocaya götürünce cahil mi oluyor bu millet. Ki çoğu çocuk doktoruna da güvenmiyorsunuz götürdükten sonra ah vah eden de çok oluyor. Geçmiş olsun Allah şifa versin diyip geçin
Gizemlianne_ tugbacim01 Allah razı olsun anlayışınız için inan bı fikrim bile yoktu sadece yaşayan varmı diye sormak istedim yoksa çok gezdirdim doktoru o su busu ki kendim çocuk gelişimciyim zaten
bisakinol Gizemlianne_ yorumlar şaka mu kadın çaresiz kalmış gitmiş insan evladı için ne yapacağını şaşırıyor sizde hiç merhamet vicdan kalmamış sizde bir annesiniz az vicdanlı konuşun salak salak yorum yazanların hepsine söylüyorum bunu
damla6116 Gizemlianne_ merhaba. Öncelikle her çocuk farklı. Yaşadıklarınızı da en iyi siz bilirsiniz. Fakat lütfen böyle şeylere takılmayın . 2 yaş sendromunda çok sık rastlanan şeyler. Yine de çok sıkılırsanız bir pedagoga gösterebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun 🙏🌸
Gizemlianne_ damla6116 amin teşekkür ederim canım çok götürdüm sabır ve zaman diyorum biraz kendimizi dışarıya atıyoruz kriz zamanların da başka biseye adapte etmeye çalışıyorum
Gizemlianne_ bisakinol en iyi cevap susmak canım bunlara gerçekten çaresiz kaldık en son yol hocaya nazar var mı gosterun dediler bu şekilde öğrendik ama gel gelelim ki içimizi bilmeden cahil kefesine koydular rabbim bilsin yaa kimse yaşamadan ölmezmis dilerim ki evlat söz konusu bu bide bir anneye bu şekilde itham etmeleri hiç hoş bı davranış değil zaten güzel bı açıklama tatlı dille uyarmak varken nereye gidiyor sonumuz hiç bilmiyorum ve bu insanlar da evlat yetiştiriyor kinlerini bu şekilde kusuyorlar sadece adlarına üzülüyorum yardımcı olsan herkse çok teşekkür ediyorum gerisi için zaten bişey demeye gerek kalmıyor
Cennetkokulum___ bisakinol benim de cahile tahammülüm olmadığı için yorum yapıyorum size ne benim yorumumdan salak salak yazmışsınız bir de hakaret etme haddini nerden buluyorsunuz? Aynı dusunmek zorunda mıyız? Saçma geldi ve fikrimi söyledim sizi ilgilendiren kısmı göremedim?
tekbasimabakiyorum Gizemlianne_ ya yok artık 🤣🤣🤣🤣🤣 çocuğun ekran görmüştür ve gördüğü bir şeyden korkmuştur. Nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz hey allahım sene 2024 bilim hiç mi uğramıyor arkadaş size
Gizemlianne_ tekbasimabakiyorum soluma kardeşim o zaman hadi rabbim sinayinca anlarsin önce bı okumasını dinlenmesini öğren olur yargılamadan cahil
BelaCivciv Gizemlianne_ Doktorlar normal demiş ama bir tane hoca cinli dedi diye ona mı inandınız gerçekten? Bravo. Çocuğu rahat bırakın.
tekbasimabakiyorum Gizemlianne_ yazdığını okudum, anladım, seninle kıyaslayınca cahil olduğumu sanmıyorum 😁 buna “gece terörü” de denebiliyor, o yaşta birçok çocukta oluyor. Hocaya gitmek neyin kafası acaba