Gizemlianne_ damla6116 amin teşekkür ederim canım çok götürdüm sabır ve zaman diyorum biraz kendimizi dışarıya atıyoruz kriz zamanların da başka biseye adapte etmeye çalışıyorum
Gizemlianne_ tugbacim01 Allah razı olsun anlayışınız için inan bı fikrim bile yoktu sadece yaşayan varmı diye sormak istedim yoksa çok gezdirdim doktoru o su busu ki kendim çocuk gelişimciyim zaten
tekbasimabakiyorum Gizemlianne_ ya yok artık 🤣🤣🤣🤣🤣 çocuğun ekran görmüştür ve gördüğü bir şeyden korkmuştur. Nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz hey allahım sene 2024 bilim hiç mi uğramıyor arkadaş size
Gizemlianne_ tekbasimabakiyorum soluma kardeşim o zaman hadi rabbim sinayinca anlarsin önce bı okumasını dinlenmesini öğren olur yargılamadan cahil
BelaCivciv Gizemlianne_ Doktorlar normal demiş ama bir tane hoca cinli dedi diye ona mı inandınız gerçekten? Bravo. Çocuğu rahat bırakın.
tekbasimabakiyorum Gizemlianne_ yazdığını okudum, anladım, seninle kıyaslayınca cahil olduğumu sanmıyorum 😁 buna “gece terörü” de denebiliyor, o yaşta birçok çocukta oluyor. Hocaya gitmek neyin kafası acaba
Cennetkokulum___ bisakinol benim de cahile tahammülüm olmadığı için yorum yapıyorum size ne benim yorumumdan salak salak yazmışsınız bir de hakaret etme haddini nerden buluyorsunuz? Aynı dusunmek zorunda mıyız? Saçma geldi ve fikrimi söyledim sizi ilgilendiren kısmı göremedim?
bisakinol Cennetkokulum___ sizin yorumunuzu okumadım bile niye kimse üstüne alınmadı da siz alındınız 😂
svlbrl Gizemlianne_ merhaba Norolojiye götürdünüz mü? Benim kızımda 2yasından sonra uyuyamama ve sürekli korkular başladı herseye korku dıyodu eeg cekındı ve epılepsı teshısı aldı. Bizde cok dr ve hocaya bıle gıttık dedipiniz gibi olcak dıye birşey yok ama göstermekte fayda var
Ddmdd Gizemlianne_ iki.yaş atağı.diyolar geneldede bi doktorami götürseniz hani isinin uzmanı dr.bence.